Verbinders, ze zijn zo ontzettend belangrijk voor de BeautyBank omdat we echt vast willen houden aan de persoonlijke aandacht. We geloven, we weten dat die aandacht het verschil maakt en daarom zijn we zo blij dat Romy het team verbinders versterkt met haar stralende energie.

Romy

Mijn naam is Romy ben 32 jaar en woon in Barneveld. Normaal gesproken werk ik bij Transavia maar op het moment is het voor mij even niet mogelijk om te vliegen dus vandaar dat ik me graag inzet voor de BeautyBank.

Het mooie aan de BeautyBank vind ik dat er vooraf een doel wordt gekoppeld aan de behandeling die men ontvangt. Mooi om te zien hoe bijvoorbeeld een kappersbehandeling iemand toch een zetje in de rug geeft om juist wel een sollicitatiegesprek te voeren. Daarnaast vind ik de vele mooie gesprekken die je voert erg fijn. Kortom ik hoop nog vele van deze gesprekken te voeren!

Liefs,

Romy

Note: Hoe fijn is het dat de motivatie van Romy zo duidelijk is terug te lezen in het verhaal van Wendy, een cliënte die via Romy werd verbonden aan Puuur Sen.

Lees ook...

Popular Articles...