Het BeautyBank team blijft groeien en wat zijn we blij dat Silvie het Beautybank team komt versterken. Met Silvie erbij kunnen we nog meer cliënten via mooie persoonlijke gesprekken, verbinden en de aandacht geven die ze verdienen. Zo blij dat we jullie kennis kunnen laten kennismaken met Silvie. Lees haar motivatie.

Ik ben Silvie

Ik ben Silvie en sinds kort zet ik mij in als verbinder voor de BeautyBank.
Sinds mijn puberteit ben ik gefascineerd door psychologie, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en alles wat met ons gedrag te maken heeft. Het liefst breng ik mijn tijd door in de boeken of op een yogamat. 

De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan inzien dat geluk niet een uiteindelijk doel hoeft te zijn, maar  juist op de reis van ons leven blijft verschijnen, het is alleen aan onszelf om dit geluk te zien. Zo zit geluk voor mij in de simpele momentjes met mijn gezin, een spelletje, of een kopje thee met (wederom) een fijn boek.

Vorig jaar begon ik met mijn werk als gezinscoach en het blijft me verbazen wat het kan betekenen voor een gezin, wanneer een moeder af en toe voor zichzelf kiest.

You can’t serve from an empty cup’

‘You can’t serve from an empty cup’ is een quote naar mijn hart. Want door voor jezelf te kiezen heb je vervolgens veel meer te bieden aan jouw partner en kinderen. Als moeder van 3 jonge kinderen weet ik hoe lastig het is om dit te doen. Zo heb ik zelf ook ervaren dat wanneer jij je ruimte niet inneemt je je in no-time extreem uitgeput voelt. 

Door mijn rol als verbinder bij de BeautyBank hoop ik iets positiefs in beweging te zetten. Deze éne behandeling kan er voor zorgen dat jij jezelf weer ziet voor wie je daadwerkelijk bent. Een powervrouw. En wanneer jij je zo gaat voelen zal je hier direct het effect van waarnemen in jouw omgeving en daarbuiten. Ondanks het (financieel) hobbelige pad blijf jij overeind.
Ook op hobbelige wegen zal de zon blijven schijnen. Het is aan alleen aan jou om naar buiten te gaan, en de zon te gaan zien!☀️

Lees ook...

Popular Articles...