Toen we het lazen dachten we, dit is wel de beste voorbereiding op een ontspannende behandeling. Even wachten in het zonnetje. Als we zelf, even de kans hebben, en het zonnetje schijnt, al is het met een dikke winterjas aan, zoeken we een plekje uit waar we uit de wind van het zonnetje kunnen genieten. Die stralen geven kracht. Eugenie brengt het hele jaar door het zonnetje op de gezichten, ook nu weer.

Vandaag mijn afspraak

Ik was wat te vroeg en moest nog even wachten, geen probleem want ik kon buiten nog even lekker in de schaarse zon zitten. Eugènie verwelkomde mij met een glimlach in haar prachtige salon. Eugènie legt alles heel goed uit en geeft je echt het gevoel dat je thuiskomt. Ik heb een gezichtsbehandeling gekregen en wat een fijne behandeling was het.

Gezichtsreiniging, scrubs, serums, niets was te gek en was allemaal fantastisch. Als afsluiting heb ik een heerlijk masker gekregen en een ontspannen drukpuntmassage. Met een afsluiting van een heerlijke rijke crème die ik ook als proefje mee heb gekregen. Eugénie heeft mij het gevoel gegeven dat ik een uurtje vakantie heb gehad. Dank jullie wel voor het mogelijk maken van deze afspraak. En Eugenie ontzettend bedankt voor het realiseren ervan. 

Liefs Venessa

Eugenie: “Het is zo fijn om te zien dat iemand geniet “

Venessa is bij mij geweest via de Beautybank. Vanaf het eerste moment dat ik haar zag, voelde ik haar positiviteit en enthousiasme. Ondanks alles wat zij in een korte tijd in haar leven heeft meegemaakt, blijft zij positief en liefdevol.

Ik heb haar een ontspannende gezichtsbehandeling gegeven waar zij zichtbaar van genoot. Het is zo fijn om te zien dat iemand geniet en dankbaar is van iets wat zij niet gewend is om te krijgen. Venessa is een mooie, liefdevolle vrouw die er met haar kracht en positiviteit zeker komt. Het was voor mij weer een mooie ervaring.

Liefs Eugenie

Lees ook...

Popular Articles...