Geduld en doorzettingsvermogen worden in het verhaal van Mylène beloond. Studeren, wie heeft het niet in zijn of haar leven ergens te horen gekregen dat je goed je best moet doen met leren en diploma’s moet halen. Maar dat is helemaal niet vanzelfsprekend en zeker geen vetpot en voor steeds meer mensen een start met een studieschuld. Mylène haar geduld en doorzettingsvermogen zijn beloond.

Mylène vertelt

Een hele tijd terug heb ik me ingeschreven bij de BeautyBank voor een kappersbehandeling. Ik zou namelijk in juli mijn diploma-uitreiking hebben en wilde mooi op de foto’s staan en mooi daar verschijnen. 

Helaas kan ik met mijn studentenloon geen uitgebreide kappersbehandeling betalen en moest ik kiezen uit diverse behandelingen. De BeautyBank leek me daarvoor een uitkomst. 

Na een lange tijd werd ik opeens gebeld, door Elsa. Het moest van ver komen, want ik had even geen idee meer waar dit over ging. Na een leuk gesprek hebben we verdere afspraken gemaakt en is ze opzoek gegaan naar een kapsalon bij mij in de buurt. Eindelijk was het dan zo ver! Na een lange tijd wachten, kon ik eindelijk naar de kapper, echt even me-time! En wat heb ik genoten hiervan. Het was echt heerlijk.

Mijn haar is met highlights geverfd en daarna nog in model geknipt en geföhnd. Ik voelde me echt even een prinses voor een avondje. En het resultaat is verbluffend! Ik ben echt heel blij met de behandeling via de BeautyBank en Hair & Looks Oosterhout kan het iedereen aanraden, die het niet breed heeft.

Mylène

banner Image by Freepik

Lees ook...

Popular Articles...