Toen we Germaine benaderde of ze haar gedachten wilde delen reageerde ze direct: “Wat lief dat je mij benadert hebt voor een bijdrage om het 5 jarige jubileum van de BeautyBank te vieren, en dat doe ik natuurlijk heel graag.” Wat fijn dat je ook de BeautyBank Professionals gallery wilt verrijken.

Mijn verhaal

Ik ken de BeautyBank inmiddels ruim 1,5 jaar. Ik ben in contact met jullie gekomen door mede professional Esther Westerlaak van Schoonheidssalon EsVedra. Bij Esther huur ik, voor 2 dagen, haar praktijk voor het uitvoeren van mijn werkzaamheden. Ik heb een Vrouwenpraktijk voor Lymfedrainage, Massage & Hormoon Coaching en daarnaast word ik als freelancer ingezet voor Health Checks bij bedrijven.

Geen vezel in mijn lijf twijfelde

Vorig jaar in de week van ‘Het vergeten kind’ vertelde Esther dat zij door de BeautyBank benaderd werd voor een speciaal project. Esther vroeg aan mij of ik dit samen met haar wilde doen. Geen vezel in mijn lijf twijfelde, tuurlijk wilde ik het doen, zeker voor dit zeer bijzonder project. En wauw, wat was het bijzonder! Dit bevestigde alleen maar meer dat ik als professional heel graag als vrijwilliger aangesloten wilde zijn bij de BeautyBank. 

Inmiddels is het juni 2020, Corona intelligente lock-down min of meer achter de rug, het is maar net hoe je het bekijkt. Gelukkig gaat alles goed met iedereen hier in het gezin. Geen klachten, we verkeren allemaal in goede gezondheid. Ik heb helaas de deuren moeten sluiten van de praktijk en mijn freelance opdrachten zijn allemaal gecanceld.

Het ontwaken naar…

Tuurlijk leuk is het allemaal niet en het was best een heftige periode wat betreft de besmettingen en dodenaantal. Toch heb ik deze periode persoonlijk ook als heel fijn ervaren. Geen haast, geen moeten, even geen verplichtingen. De complete rust was als een soort warme deken. Geen drukte op straat, vliegverkeer stil. Er hing een gemoedelijk sfeer op straat, in het dorp. Het was ook een moment van berusting, nadenken wat is nou belangrijk en het is heel cliché en dat is toch je familie en je gezondheid. Blij zijn met wat je hebt en je realiseert dat dat best veel is.

In deze periode van lock-down heeft Esther besloten de praktijk te onderwerpen aan een algehele metamorfose. Het is prachtig geworden en ik heb mijn kleine steentje kunnen bijdragen. De praktijk is prachtig geworden, je voelt dat hier met positieve energie en aandacht is gewerkt. Het ‘nieuwe normaal’ betekent voor ons (Esther en ik) het ontwaken naar een zachtere, bewustere, lichtere wereld. En dat is bereikt met deze prachtige praktijkruimte.

Inmiddels ben ik weer twee weken aan het werk. Zo fijn, want als je vraagt wat heb ik gemist dan is het de aanraking: letterlijk huidhonger! Zo bijzonder weer mooie en lieve vrouwen te kunnen helpen, hun pijn te kunnen verlichten en ze weer het momentje voor zichzelf te geven. Hartverwarmend de bloemen, het kaartje en de chocolade waarmee ze mij verrasten en succes te wensen. Zo lief!

Wat de toekomst brengt, ik hoop dat ik gewoon mag doorgaan met datgene wat ik nu al heel graag doe. Vrouwen helpen (weer) terug te laten komen in hun kracht. Dat ze vaker een ME-time voor zichzelf gunnen en als ik daar ook als vrijwilliger bij de BeautyBank een steentje kan bijdragen, dan doe ik dat heel graag met alle liefde!

Wil je meer weten over mij, klik dan hier

Lees ook...

Popular Articles...