De BeautyBank wil naast verbinden ook inspireren en wij zijn dan ook heel blij dat Ulrike heeft aangeboden als gast schrijfster bij te dragen aan de website van de BeautyBank. We geven graag het woord aan Ulrike zodat zij zichzelf kan voorstellen.

Ulrike

Wat ontzettend leuk dat je dit leest, omdat ik hoop dat je de blogs op deze pagina nog vaker zult lezen, wil ik me graag even aan je voorstellen.

Mijn naam is Ulrike, ik ben in de eerste plaats moeder van twee heerlijke jongens. Ik mag de zorg voor mijn kerels delen met hun vader en dat doen wij ieder apart, als co-ouders. Door dat mijn jongens opgroeien met gescheiden ouders en ik ook al op die manier opgroeide kan ik gerust stellen dat ik weet hoe lastig het kan zijn. Om die reden is mijn bedrijf ontstaan; SONS Samen Opvoeden Na Scheiding. Zoals ik het binnen mijn bedrijf heel dankbaar vind dat ik andere mensen mag ondersteunen, inspireren en motiveren om het beste uit iedere situatie te halen, zo vind ik het net zo waardevol om ook daarbuiten mensen te mogen raken met eerlijke, pure, kwetsbare woorden die een stevige ondergrond mogen zijn voor de inspiratie en motivatie om niet langer genoegen te nemen met minder, maar te gaan voor het beste dat iedere situatie te bieden heeft.

Als schrijfster, hoop ik ook voor jou die bijdragen te mogen leveren.

Puur Liefs,

Ulrike

Lees de eerste bijdrage van Ulrike

 

Lees ook...

Popular Articles...