“Sttt, luister. Sluit even je ogen en stel je voor dat je op een windstille dag in een voorjaarsbos staat. Vogels kwetteren. De frisse wind wordt opgewarmd door de zonnestralen die alles wat ontluikt groeikracht geven. Adem diep in en voel de energie stromen. Voel de kracht van de natuur die ontwaakt. Hoor het geruis van de bomen die jij hebt helpen aanplanten.

Als wij een mooie wereld willen zullen wij zelf de wereld mooier moeten maken

En dat is precies wat we doen, handen uit de mouwen en bomen planten. Als wij in de vooruitkijkspiegel kijken zien we niet alleen stralende mensen, we zien stralende mensen omarmd door een blije natuur. Natuur die in Nederland best wel hulp kan gebruiken. Daarom doen we mee en gaan we als BeautyBank ook bomen planten. Doen is het credo.
Als wij een mooie wereld willen, zullen wij deze zelf mooier moeten maken.
Dus voeg de daad bij het woord

Bomen planten

We gaan bomen planten. We doen mee met het initiatief van het vliegend personeel van Transavia. Zij weten dat vliegen impact heeft op de natuur. Zij weten ook, als zij in hun vooruitkijkspiegel kijken, dat ze die impact kunnen compenseren door de natuur een handje te helpen. Hoe, samen veel, heel veel bomen planten.

Het Transavia Bos krijgt ook BeautyBank bomen

Het transavia bos wordt uitgevoerd samen met de stichting Meer Bomen planten. In de vorige ronde kon door corona niet zelf geplant worden maar heeft de gemeente voor ons allen ongeveer 5000 bomen en struiken geplant. Dit keer planten we meer grotere boompjes dus zal het aantal ongeveer 3500 zijn en streven we naar 50-70 planters.  We hopen dat jullie weer enthousiast zijn en kunnen op 19 maart.

Voor iedere boom die wij allemaal bestellen bestelt Transavia een extra boom, de bomenverdubbelaar. Dus misschien een gekke oproep maar, laten we samen Transavia positief op kosten jagen en heel veel bomen bestellen. Lees hieronder hoe.

OPROEP: Koop een boom én kom Bomen planten

  • Meer weten over de stichting die dit organiseert: Stichting Meer Bomen Planten
  • Wil je ook een boom kopen, doe dat via onderstaande tikkie code
  • Wil je 19 maart a.s. ook bomen komen planten,
    meld je aan via de mail van Esther Kruiswijk : estherkruyswijk@gmail.com

Doe mee koop een boom, bepaal zelf je bedrag met als richtlijn 15 euro per boompje en gebruik onderstaande tikkie ( scan met je telefoon )

Lees ook...

Popular Articles...