We vragen iedere client van de BeautyBank of ze hun verhaal willen delen. Waarom? Ieder verhaal is uniek. En ieder verhaal kan net voor die ene andere persoon de aanzet zijn. Het moment van besef, er is een weg naar voren. Vaak is het net die ene spannende stap in het donker die het lichtpuntje zichtbaar maakt. En dan weet je, ik kom er wel uit als ik blijf bewegen. Soms zijn verhalen lang, soms zijn ze kort hierbij het stukje van Marieke.

Marieke, ‘ Met het oog op de toekomst’

Ik had eigenlijk nog nooit gehoord van dit geweldige initiatief maar na het lezen van wat verhalen, vooruitkijkspiegels dacht ik, Oke, ik ga me inschrijven en wacht rustig af. Een paar maanden later werd ik gebeld door de verbindster en mocht ik na wat zoek werk naar de professional.

Na een periode waarin we onbeschrijfelijk veel hebben meegemaakt, op naar een momentje voor mezelf. De professional heeft me een heerlijke gezichtsbehandeling gegeven. Wauw wat was dit fijn, zo relaxed dat ik de hele avond heb nagenoten.

Ik wil iedereen die erbij betrokken is geweest ook heel erg bedanken. Een steuntje in de goede richting met een oog op de toekomst.

Met vriendelijke groet, Marieke 

Huidverzorging Bennekom

Lees ook...

Popular Articles...