Daar sta je dan. Nadat je als echtpaar jarenlang vol overtuiging je hebt ingezet in de gezondheidszorg wordt je zomaar overtallig gemaakt. Zomaar allebei opzij gezet worden betekent financiële stress in een periode waarin je ook nog eens jezelf opnieuw moet gaan uitvinden. Iemand die zich zoveel jaren heeft ingezet voor de verzorging van anderen verdient zelf de aandacht. Reden dat we voor Marian op zoek gingen naar een beautyprofessional in de buurt. Bianca van Kapsalon Bianca in Medemblik stond klaar en ontving Marian met open armen.

De ontmoeting

Bianca: “Als kapster heb ik mij eerder belangeloos ingezet tijdens een verwen avond voor mensen die dat nodig hadden. Ik vind het zelf belangrijk om zo nu en dan belangeloos iets voor een ander te doen. Toen Marian via de Beautybank bij mij in de salon kwam heb ik haar niet echt gevraagd naar haar achtergrond , dat vond ik niet zo belangrijk. Het lijkt me al moeilijk genoeg om je aan te melden als Cliënt bij de Beautybank. Ik wilde haar gewoon een leuke en gezellige ochtend bezorgen en een leuk kapsel natuurlijk, zodat ze zich weer een beetje mens voelde.

Ik heb haar een lekker kort kapsel gegeven, een mooi kleurtje met wat high lights en haar wenkbrauwen geverfd voor wat extra expressie. Ik had de ochtend voor haar uitgetrokken.  Ze heeft wel wat verteld over het ontslag van haar en haar man maar wilde daar niet teveel nadruk op leggen. Haar blije koppie zegt genoeg, mooi om te zien. Ze voelde zich weer een ander mens en dat is gelukt. We zeuren en klagen allemaal wel wat er niet deugt maar kunnen allemaal iets bijdragen. Begin bij jezelf en maak het verschil!

BeautyBank:”Bianca van kapsalon Bianca, dank je wel dat je Marian zo’n fijne ochtend en mooi kapsel hebt gegeven.” 🙂

Lees ook...

Popular Articles...