Jouw Vooruitkijkspiegel is het credo van de BeautyBank en we weten, uit al de gedeelde ervaringen, dat de aandacht van een beauty-professional een belangrijk rustpunt en zelfs een omslagpunt kan zijn voor mensen die de wind tegen hebben. Van zomaar even surfen op het internet naar een ervaring voor Andrea die nog mooier uitpakt als zomaar ineens twee mensen zich even over Andrea ontfermden.  Even alles loslaten onder de vaardige handen van twee kappers en de energie terugvinden waarmee het vertrouwen in jezelf kan groeien.

Andrea’s ziet haar nieuwsgierigheid beloond

Ik was wat random aan het surfen toen ik de BeautyBank tegenkwam. “Bestaat dat ook?!” Was mijn eerste reactie. Nieuwsgierig keek ik verder en toen ik zag dat ik ook in aanmerking kwam heb ik me aangemeld. Als snel werd ik gebeld door Karin. Één van de vragen om mee te kunnen doen is dat je een wens, doel of droom hebt voor jezelf die voor een positieve verandering zou kunnen zorgen. Dat heb ik besproken met Karin waarna zij op zoek is gegaan naar een kapsalon in mijn omgeving. Dat werd kapsalon Melis in Helvoirt. Ik maakte een afspraak met Diana, de eigenaresse van kapsalon Melis. Een paar dagen later ging ik met de bus naar Helvoirt. Voor mij was dat wel een beetje spannend. Ik heb een bus eerder gepakt zodat ik zeker wist dat ik op tijd zou zijn.

Heerlijk warm water een massagestoel en als kers op de taart…

Ik ging de kapsalon binnen en maakte kennis met Rachel, een collega van Diana. Zij heeft mijn haar gewassen. Dat was fijn met heerlijk warm water en in een massagestoel. Daarna bespraken we met Diana wat we aan mijn haar gingen doen. Ik heb mijn haar heel donker geverfd, dus qua kleur is er dan niet zo veel mogelijk. Rachel heeft de uitgroei bijgewerkt en de puntjes geknipt zodat mijn haar er weer gezond uit zag en voelde. Als kers op de taart werd mijn haar prachtig ingevlochten.

Het hoogtepunt van mijn bezoekje aan de kapsalon vond ik het moment dat mijn haar geföhnd werd door Diana en Rachel. Dat er twee mensen voor mij bezig waren gaf mij een bijzonder gevoel. Andrea

 

Een fijne ontmoeting

Sinds enige tijd werkt onze salon samen met de Beautybank. Zoekende naar een zinvolle betekenis als “vrijwilliger” kwam ik via Social Media in contact met Karin. Wat is er nu mooier dan in je eigen vakgebied mensen met een hulpvraag te mogen ontvangen?! Inmiddels ben ik al enkele keren benaderd door Karin. Zo kwam ook Andrea op mijn pad. Een bijzonder verhaal van een bijzondere jongedame waarbij ik sterk voelde dat ze veel had meegemaakt in haar nog jonge leven. Ze wilde haar verhaal wel delen maar liever niet op de foto. Een fijne ontmoeting volgde waarbij we het haar van Andrea weer een stukje mooier hebben gemaakt. En hopelijk ook daarmee haar toekomst!

Diane & Rachel

Lees ook...

Popular Articles...