Mama worden is misschien wel het mooiste wat er is als het voor je is weggelegd. Maar een zwangerschap is wel een aanslag op je lichaam. Het moederschap is een grote verandering in het leven. Maar hoe vind je jezelf terug in de nieuwe situatie als alleenstaande moeder als je geen geld kunt missen voor uiterlijke verzorging. Wat fijn dat de BeautyBank professionals zich inzetten zodat ook die moeders die dat niet kunnen betalen hun nieuwe schoonheid kunnen herontdekken.

Lieke

 

Mijn naam is Lieke ik ben 22 jaar en heb een zoon van 2 jaar oud. Afgelopen zomer was ik aan het kletsen met een kennis van mij. Tijdens het gesprek kwamen we op het onderwerp haren en uiterlijke verzorging. Ik vertelde haar dat ik soms ontzettend baalde van mijn uiterlijk. Mijn zwangerschap heeft mijn uiterlijk flink veranderd. Zo ben ik nog steeds 25 kilo zwaarder dan 2.5 jaar terug, heb ik veel striemen en zelfs mijn gebit en huid zijn er niet mooier op geworden. Wat mij ook erg dwars zat is dat ik geen financiële middelen heb om eens wat leuks met mijn haar te doen. Ik kleur mijn haren nooit omdat ik hier geen geld voor heb. Ook mijn haar laten knippen kost me te veel waardoor het er vaak onverzorgd uitzag. Dan droeg ik het alleen maar in een knot en voelde ik mij niet mooi. Soms lukte het mij om mijn haar te laten knippen door een student van de kappers opleiding. Maar helaas was het resultaat niet altijd even mooi.

Een kennis vertelde mij over de BeautyBank en de Vooruitkijkspiegel

Een kennis vertelde mij over de BeautyBank en haar ervaringen hiermee. Ik stond er versteld van dat zoiets bestaat. Van persoonlijke aandacht in een kapsalon en een frisse nieuwe look kun je helemaal opknappen en je weer zekerder voelen van jezelf. Diezelfde dag heb ik me al aangemeld via de website. Kort na het aanmelden werd ik gebeld door Karin van de BeautyBank. Het telefoongesprek voelde vertrouwd. We hebben met elkaar gekletst over hoe het is gekomen dat ik al jong moeder ben geworden, het niet breed heb en er alleen voor sta. Ik heb geen fijn verleden gehad al vanaf dat ik mij kan herinneren is het foute boel.

Sinds mijn zwangerschap ben ik mijn leven weer aan het oppakken. Zo ga ik nu naar school zodat ik diploma’s kan halen, voor de toekomst van mij en mijn zoon en maak ik verantwoordelijke keuze’s.

Hoe Christa mij liet zien wat ik allemaal kan met mijn haar

In overleg met de BeautyBank heb ik een afspraak gemaakt bij kapster Christa. Hier kon ik al snel terecht. Ik vond het ergens best spannend om te gaan. Ik vond het namelijk zo lief van Christa dat ze dit doet, dat ik het moeilijk vond om met lege handen aan te komen. Het liefst wou ik een bosje bloemen voor haar meenemen.
Christa liet mij meteen op me gemak voelen. Ze heeft me goed geholpen en geadviseerd over wat ik allemaal met mijn haar kan doen. Ikzelf ben daar helemaal niet in thuis. We hebben gekozen voor een echte herfstlook, met veel verschillende kleuren in het haar. Het eindresultaat is super mooi geworden! De gehele afspraak heeft als een verwen moment gevoeld. Mijn haren werden zelfs nog even in de krul gezet en als kers op de taart kreeg ik ook nog wat haar producten van Christa mee. Dat is toch te lief! Toen ik de salon uitliep voelde ik mijzelf veel frisser en verzorgder. Ik voel mijzelf nu veel zekerder.

Lieve Christa, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne middag. Je bent een hele lieve vrouw die erg goed is in haar vak! Ook wil ik Karin van de beauty bank bedanken dat zij dit heeft mogelijk gemaakt.

Liefs Lieke

Christa ziet meteen het mooie in Lieke

Onlangs kwam Lieke bij mij in de salon. Het was erg gezellig en wat een lieve meid is dat zeg. Al pratend gaf ze een korte inkijk in haar moeilijke leven tot nu toe. Ik voelde dat dit nog een gevoelig onderwerp is waar ik niet verder op ben ingegaan omdat we er samen een heerlijk ontspannen tijd van wilde maken. Het maakt mij Super blij dat ik haar mocht voorzien van een nieuw kapsel. Toevallig bleek dat mijn buurvrouw ook nog haar vertrouwenspersoon is geweest bij Fier. Hoe toevallig, dus daar heeft ze nog even een bakje koffie mee gedronken.

Echt een leuke middag met een prachtige jonge vrouw die de tegenspoed aan het omdraaien is en stappen neemt naar voorspoed voor haarzelf en haar zoontje.

Liefs Christa

Lees ook...

Popular Articles...