In ieder leven komt er een moment dat duidelijk wordt dat de ingeslagen weg niet de goede kant op gaat. Dan is het tijd in beweging te komen. Waar een nieuwe weg toe leidt weten we niet maar wat we uit alle verhalen van de BeautyBank cliënten steeds weer leren is dat, wat er ook gebeurt, we in beweging moeten komen want stilstand heeft nooit iemand verder gebracht. Lees het verhaal hoe Kitty, letterlijk en figuurlijk weer in beweging kwam.

Kitty vertelt

Ik ben Kitty een mama van 3 geweldige kids en ben 34 jaar.. Van jongs af aan gevochten in het leven in allerlei opzichten, leven is het niet echt te noemen, maar geleefd worden. Mezelf altijd achterop stellende want had liever mensen om me heen want dat maakte mij gelukkig gelukkig. Door dat alles zijn er psychische problemen ontstaan en uiteindelijk mede door relatie problemen in een zware depressie terecht gekomen.. 

Het moment dat ik doorhad dat mijn kinderen anders naar me keken is er letterlijk een knop omgegaan! 

Als ik een goede mama wil zijn (en vooral mijn kinderen de dingen wil geven die ikzelf vroeger zo miste) dan moest ik dingen drastisch gaan veranderen, en dat ben ik gaan doen.. 

Meer aan mezelf gaan denken en daarbij ook beter voor mijn kinderen kunnen zorgen en een goed voorbeeld voor ze zijn.. 

Dat alles gaat nu stukken beter alleen helaas financieel is het door drie jaar dakloos geweest te zijn nog een drama.. een maand voor de bevalling van mijn tweeling kreeg ik een woning, maar met alle schuldeisers over me heen dreigde ik mijn woning weer kwijt te raken wat ik op de valreep heb weten tegen te houden, daardoor nu in beschermingsbewind leef met mijn ukkies van momenteel 40 per week.. 

Dat was ook de reden dat ik Karin heb gevraagd om hulp voor mijn voeten waar ik dagelijks 24/7 pijn aan “had”  dankzij de BeautyBank heb ik  de kans gekregen om naar pedicure Nicole te mogen gaan en wat was ik ontzettend zenuwachtig om er heen te gaan maar werd gelijk door Nicole op me gemak gesteld en heeft ze mijn voeten behandeld.. eenmaal klaar kon Ik gaan staan en wist niet wat ik meemaakte!! Geen pijn meer!!! Heb haar zo vaak bedankt en ben zowat huppelend te deur uit gegaan en gelijk met mijn kinderen op stap, PIJNLOOS.. 

Geen pijn meer!!!

Heb haar zo vaak bedankt, ging zowat huppelend deur uit,

en ben gelijk met mijn kinderen op stap gegaan,

PIJNLOOS.. 

Dit is voor mij een enorme opluchting weer pijnloos op mijn benen te kunnen gaan staan zodat ik mijn wensen waar kan gaan maken.. zodra mijn tweeling naar de basisschool gaat wil ik weer gaan werken, ook is er een aanbod op mijn pad gekomen om probleem jongeren te helpen iets wat ik ook al heel lang graag wil maar geestelijk niet zo goed aankon nog.. 

Genoeg opties en genoeg kracht om het leven aan te kunnen en dromen waar te kunnen maken..
Kitty

Het mooie verhaal van beauty-professional Nicole 

Nicole

Al enige tijd ben ik aangesloten bij het mooie concept van de BeautyBank. Het kunnen helpen van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben vind ik niet alleen belangrijk maar zeker noodzakelijk.

Zo kwam Kitty bij mij terecht: door omstandigheden is het voor haar onmogelijk om zich ‘’luxe’’ te permitteren. Zij kwam met enorme pijnlijke voeten bij mij binnen met de vraag of ik haar alsjeblieft kon helpen.

Door een eerdere behandeling in het verleden had zij nogal een angst ontwikkeld om naar de pedicure te gaan, van voeten die zeer deden tot bijna bloedens aan toe.

Tijdens de behandeling raakte wij in een emotioneel gesprek wat mij behoorlijk aangreep. Na heel wat doorvragen werd mij al heel snel duidelijk dat zij deze zorg hard nodig heeft. Wie verdient het om rond te lopen met pijnlijke voeten? Met alle gevolgen van dien, door de pijn heeft zij haar houding dusdanig aangepast dat ze al last kreeg van haar rug. Is dan een pedicure behandeling nog steeds een ‘’luxe’’? Ik vind van niet!

BeautyBank verbind mensen die door omstandigheden niet in staat zijn om het zelf te bekostigen, daar help ik maar wat graag aan mee! Normaal gesproken hebben deelnemers van de BeautyBank recht op 1 behandeling, in Kitty haar geval heeft zij aan 1 behandeling niet voldoende. Vanwege de ernst van haar pijnlijke voeten mag zij, zolang nodig is, bij mij komen voor een pedicure behandeling zodat zij weer pijnloos kan wandelen met haar kinderen. Want we willen toch allemaal vrij en onbezorgd genieten van het leven, vanaf nu is dat voor Kitty een stapje dichterbij!

Hartelijke groet,

Nicole Selen-van Beek van de Schoonhuidsalon in Zaandam

Lees ook...

Popular Articles...