We blijven als BeautyBank roepen dat we er zijn. Waarom? Omdat we weten dat er in Nederland nog steeds veel mensen zijn die geen geld hebben voor hun uiterlijke verzorging maar ons nog niet kennen of schromen om zich aan te melden. Gelukkig stapte Deborah over haar twijfel heen en meldde zij zich aan na het lezen van een artikel over de BeautyBank in de Telegraaf. 

Omdat ik me niet meer mezelf voelde

Enige tijd geleden las ik in de Telegraaf een artikel over de BeautyBank. Over hun doel, wat ze willen bereiken en waarom. Na enige twijfel heb ik mezelf opgegeven. Waarom? Omdat ik me niet meer mezelf voel sinds de geboorte van mijn geweldige zoon. Ik ben een bewust alleenstaande moeder en mijn zoontje is mijn alles. De reden van mijn bestaan klinkt misschien wat zweverig, maar het moederschap is het mooiste wat mij is overkomen, veruit ook het zwaarste als je beseft dat je geen partner om je heen hebt om op terug te vallen als blijkt dat je zoontje zich anders ontwikkelt. Hij vraagt extra en andere aandacht dan de gemiddelde peuter die hij nu is. Ik doe alles voor hem, probeer hem zo goed mogelijk te stimuleren in zijn ontwikkeling en hem te laten zijn zoals hij is, doe mijn best het huishouden etc goed te doen, er te zijn voor anderen… alleen in de afgelopen 2,5 jaar ben ik mezelf hierin verloren als het ware. Ik ben met alle liefde van de wereld moeder, verzorger, begeleider, huishouder, mantelzorger maar Deborah? Vrouw? Die was ik gaandeweg een beetje kwijt geraakt doordat ik in de survival modus schoot.

Mij weer meer vrouw voelen

Via de BeautyBank ben ik in contact gebracht met Kim van NWLOOKS. Zij heeft geluisterd naar hoe ik me voelde, wat er momenteel speelt in mijn leven, wat ik weer wil voelen en doen voor mezelf. Dat ik mij weer meer vrouw wil voelen. Ze heeft mij goede adviezen gegeven, mijn haar mooi in model gebracht, gekleurd en tips voor een simpele en snelle make up.

Met de adviezen van kim heb ik een nieuwe start kunnen maken om mezelf weer terug te vinden. Ik ben er nog niet. Dat is ook niet met een simpele druk op de knop geregeld. Maar ik ben weer op de weg terug…

Dank je wel Karin en Kim voor deze mogelijkheid.

Kim van NWLooks vertelt

Afgelopen oktober heb ik mijn mobiele salon aangemeld bij de BeautyBank omdat ik het een super intitiatief vind om mensen die het financiële minder hebben ook eens een ontspanningsmomentje te kunnen geven. Tot mijn verbazing kreeg ik 2 weken na mijn aanmelding al een telefoontje dat ik Deborah kon verwachten met een belletje om een afspraak te maken! Twee dagen later belde Deborah inderdaad op om een afspraak te plannen, deze afspraak hadden we naar December doorgeschoven omdat ik een kapsalon zou openen. Helaas is dit door omstandigheden niet doorgegaan en heb ik Deborah gevraagd of ze eerder geholpen wilde worden.

Ik heb eerst geluisterd om een beeld te vormen over de leefstijl en wensen

Op 30 november ben ik zoals altijd op tijd in mijn auto gestapt en naar Deborah toe gereden! Toen ik aanbelde deed een gezellige blonde vrouw de deur open en ben ik naar binnen gegaan. Kop thee erbij en eerst naar haar verhaal luisteren zodat ik een beeld kon vormen over de leefstijl en wensen van Deborah.
Mijn advies was highlights in de uitgroei zetten en lowlights door de rest van de kleur, om weer diepte te creëren in haar haar. Daarnaast kwam ze van heel kort opgeschoren haar af en leek het ons beide handig om het langer te laten groeien tot een toffe bob! Dit om ervoor te zorgen dat het handelbaar, draagbaar en betaalbaar blijft om mooie haren te hebben!!

Tijdens de inwerktijd hebben we het over make-up gehad

Ik ben begonnen met de high en lowlights inzetten. Tijdens de inwerktijd hebben we het over de make up die Deborah draagt gehad. Ze heeft haar spullen erbij gepakt en we hebben samen bekeken wat ze al in haar assortiment heeft en hoe ze zichzelf nog meer kan laten sprankelen!
Nadat we de kleur hebben uitgespoeld heb ik de coupe aangepast zodat hij mooi door kan groeien naar de bob. Tijdens het knippen heeft ze het continu over haar kruin.. Die open valt!! Ook dat probleem is opgelost. Het haar is in de natuurlijke valling geknipt waardoor de kruin zorgt voor een natuurlijke bolling en dus niet meer open valt!

Vervolgens zijn we met de make up die Deborah zelf heeft de make-up aan gaan brengen, camouflage waar nodig is en foundation lichtjes aangebracht, want een geplamuurd hoofd vinden we beide niet mooi. En toen de ogen..

Deborah heeft zelf prachtige hele licht grijs groene ogen en daarbij staat het groen wat ze zelf heeft erg mooi.

Ik geef aan dat ze een lijntje boven haar ogen moet zetten die mag best ‘dik’ en vervolgens ook een dun lijntje aan de onderkant van d’r oog van de buitenkant af ongeveer een cm naar binnen toe. Vervolgens met een zwart potlood omlijsten we de ogen zodat ze nog meer naar voren komen. En pakken we de blendbrush om de lijnen minder hard te maken. Blush bezit ze nog niet dus pakken we die uit mijn koffer en leer ik haar hoe ze deze moet aanbrengen op haar gezicht welke lijnen ze moet volgen en welke kleur ze het beste hiervoor kan uitkiezen.
Toen mocht de bril op en kon ze het totaal plaatje zien..

Wat een mooi moment om een vrouw die zo graag alles goed wil doen te zien stralen!! Ik zag iemand opleven, van een vrouw die het niet meer zag zitten om onder de mensen te komen, in een prachtige, sterkte, sexy vrouw!!

Groetjes Kim
NwLook

Lees ook...

Popular Articles...