Het blijkt dat hulp vragen niet makkelijk is. Tot er een moment komt dat die drempel gepasseerd wordt en wat blijkt, er zijn meer mensen die werkelijk het beste met elkaar voor hebben en daadwerkelijk klaar staan anderen te helpen dan je denkt. Op bijna elk gebied, ook voor uiterlijke verzorging. Het de budgetcoach die Marjan helpt haar financiën weer op de rit te krijgen, die haar wees op de BeautyBank. Als je bijna geen geld hebt om van te leven ben je niet bezig met uiterlijke verzorging Het kostte enige overreding maar uiteindelijk was Marjan er voor in en meldde zich aan bij de Beautybank. Na het invullen van het aanmeld formulier op de site was de afspraak zo gemaakt.

De onzekerheid voorbij ~ Trots, dat mag je zijn!~

Marianne Sintnicolaas van Schoonheidssalon Knap Verzorgd pakt de telefoon aan. Ze is actief in de regio waar Marjan woont.  Altijd weer spannend, een telefoontje van Karin over een nieuwe cliënt voor BeautyBank. Wie zal het zijn? Wat is het verhaal?
En vooral.. hoe kan ik helpen?” Marjan was de gelukkige, of toch niet helemaal? Na een glaasje water met een heerlijk chocolaatje er bij kwam het gesprek los. Wat een ontzettend lieve en bovenal enthousiaste vrouw! Marjan heeft het niet altijd makkelijk gehad en helaas uitte dat zich in het feit dat ze niet meer trots op zichzelf durfde te zijn.

We begonnen de behandeling met de insteek dat het vooral ontspannen en loslaten zou zijn. En dat lukte!
Tijdens de schoonheidsbehandeling voelde ik letterlijk onder mijn handen Marjan ontspannen. Langzaam aan zag ik door de massage en het masker heen een lach op haar gezicht verschijnen. Wat deed dat mij goed!

Tijdens de behandeling is er druk gekletst. Niet alleen over de minder leuke dingen, maar ook zeker over de toekomst!
Na de behandeling is er een frisse make up aan gebracht,, en toen was het toch echt zo ver, een kijkje in de spiegel!
Nog een keer zag ik die mooie en vriendelijke lach. Het verleden heeft haar getekend. Maar ze mag trots zijn, heel trots! Want ze is er alleen maar sterker door geworden!

Trots mag ze niet zijn, Trots moet ze zijn!
Zoals elke vrouw dat zou moeten zijn!
Liefs Marianne Sintnicolaas, namens Schoonheidssalon Knap Verzorgd

Marjan was er stil van geworden en reageerde ingetogen en opgetogen:”Ik ben vanmiddag bij Marianne geweest. Het was echt heerlijk! Ik heb een uitgebreide gezichtsbehandeling gehad. Allerlei maskertjes en smeerseltjes en ze heeft m’ n wenkbrauwen geverfd.” Soms zijn woorden eigenlijk niet nodig en spreekt een stralend gezicht boekdelen.

Fijn dat we Marjan en Marianne samen konden brengen met dank aan de budgetcoach van Marjan.

Lees ook...

Popular Articles...