Heb je weinig inkomen en wil je meer uit je leven halen? Heb je het gevoel dat je wat meer op eigen benen wil staan, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je solliciteren maar mis je zelfvertrouwen?

Iedereen heeft het recht om te stralen. Een nieuw kapsel, stylingadvies en aandacht geven net dat extra duwtje om wél die baan te krijgen. Of dat beetje zelfvertrouwen dat nodig is om weer wat onafhankelijker in het leven te staan en voor jezelf op te komen. De BeautyBank geeft je graag een boost en die begint met een bezoek aan de kapper!

‘Zo buiten, zo binnen’

De BeautyBank wil mensen met persoonlijke tegenslagen weer laten stralen. Want als je zelf de kracht of het geld niet hebt, verdien je juist extra aandacht.

Wij hebben hart voor mensen die het hard hebben. Persoonlijke aandacht en een verzorgd uiterlijk kweken meer zelfvertrouwen. Daarom kun jij bij de BeautyBank bijvoorbeeld gratis naar de kapper. Een kleine oppepper en je staat zelfverzekerder in je schoenen. En durf je nét dat stapje verder te gaan om een positieve verandering in je leven te krijgen.

Stralend de toekomst in

Wil jij in aanmerking komen voor een behandeling via de BeautyBank, dat kan als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een minimuminkomen, 
  • Je bent bereid zelf de afspraak te maken, 
  • Je komt je afspraak na   
  • Je formuleert een doel en zet binnen een week na de afspraak de eerste stap ernaartoe. Je schrijft bijvoorbeeld eindelijk die sollicitatiebrief voor die droombaan. Of je meld je aan voor die opleiding die je altijd wilde volgen. Of je begint eindelijk met sporten, of je gaat weer naar buiten en legt sociale contacten. Wat het dan ook is wat jij als een verbetering ervaart en jou vooruit brengt.