Iemand iets gunnen. Wanneer heb jij voor het laatst iemand iets gegund? Heb je het die ander ook laten weten? Het is vaak iets kleins, het kan grote invloed hebben. Op elkaar letten en elkaar helpen, een heel mooi goed. Je kunt diegene er vaak verder mee helpen. Het geeft een goed gevoel en de ander is ermee geholpen. Dankzij een oom van Sandra is ze geholpen door de BeautyBank. Ze mocht bij Beauty by Roos plaats nemen in de kappersstoel.

Nieuw jaar, nieuwe start, nieuwe baan, nieuw kapsel

De afgelopen zeven jaar heb ik een behoorlijk roerige tijd gehad waarbij ik letterlijk aan de grond heb gezeten. Gelukkig viel alles eind vorig jaar redelijk op zijn plek en toen werd ik door mijn oom gewezen op een advertentie van de BeautyBank. Toen ik dit las dacht ik ok nieuw jaar nieuwe start nieuwe baan dus nieuw kapsel.
Ik heb me op de site aangemeld en toen werd ik gebeld door Anita van de BeautyBank. Dit werd een heel fijn gesprek waarin we gelijk een klik hadden. Anita is toen hard op zoek gegaan naar een kapper voor mij en uiteindelijk heeft ze die gevonden.

Grote glimlach

Daar was de dag dat ik mijn afspraak had bij Beauty by Roos in Den Haag. Ik werd daar hartelijk ontvangen met een heerlijke cappuccino. Daarna werd mijn haar gewassen en kreeg ik een heerlijke hoofdmassage.
Toen hebben we besproken wat ik zou willen en werd mijn haar geknipt en daarna werd het in model gestyled met alles erop en eraan. Het eind resultaat was top en wat was ik blij. Toen ik weg ging kreeg ik nog een tasje mee met een heerlijke shampoo en mini lipsticks wat werd ik verwend. Ik ging met een grote glimlach op mijn gezicht naar buiten.

Hierbij wil ik Beauty by Roos bedanken dat ze hier aan mee gewerkt hebben en bedanken voor een heerlijke middag.  Ook wil ik Anita van de BeautyBank bedanken voor haar inzet voor wat ze gedaan heeft en natuurlijk ook bedankt aan de BeautyBank. Bedankt dat jullie bestaan.

Veel liefs dikke xx Sandra

Lees ook...

Popular Articles...