We zijn zo blij met iedere verbinding die tot stand gebracht wordt. We willen namelijk heel graag iedereen een kans geven naar een beauty-professional te gaan. Helaas ontbreken de mensen en middelen om alle aangemelde cliënten snel te benaderen en te verbinden met aangesloten beauty-professionals. Met het team dat er is gaan we onverschrokken door en wat een mooie resultaten weer. Joyce werd verrast door Esther en verbonden met Hair and Looks Eindhoven. Wederom een prachtige verbinding

Wat een leuk gesprek

Hoi allemaal, ik ben Joyce 38 jaartjes jong, Een hele tijd geleden kwam ik via de voedselbank bij de BeautyBank terecht, ik twijfelde enorm om mijzelf aan te melden ik dacht, ik word toch niet gekozen, verdien ik dit wel, toch geluisterd na mijn gevoel en aangemeld, en toen werd ik gemaild met de mededeling dat ik was uitgekozen, ik die jonge vrouw die dacht dat ze toch niet werd uitgekozen of het waard zou zijn, ik was uitgekozen ik mocht na de kapper!!!

Eerst telefonisch contact gehad met Esther, wat een leuke warme vrouw en wat een leuk gesprek, en wat een herkenning tijdens het gesprek, en toen was daar de grote dag, de dag dat ik er mocht zijn de dag die draaide om mij en wat was het heerlijk.

Ik ben bij Hair and looks in Eindhoven geweest, wat een fantastische leuke goede vakmensen. Mijn haar werd geknipt, geverfd en als kers op de taart werd er gevraagd of ik me wilde laten opmaken door de visagist Erwin en dat wilde ik wel, ik kwam binnen met een somber kapsel waar ik niks meer mee deed dan in de ochtend een knot erin, ik heb een kapsel gekregen wat echt bij mij past een kapsel waar ik alle kanten mee op kan, ook als ik een wat minder dagje heb dan zit het nog top en dat door een professionele knipbehandeling die ik zelf niet kon betalen.

Wat voelde ik me speciaal

Na de grote knip- en verfbehandeling werd ik opgemaakt en wat voelde ik me speciaal, een heerlijke ontspan/verwen dag was het, onder het genot van vele bakkies koffie veel gezelligheid leuke gesprekken en omringd door lieve leuke mensen.
Het eindresultaat was echt GEWELDIG

Ik keek in de spiegel en dacht, wat een knappe leuke vrouw ben ik en dat is een gevoel wat ik heel lang niet heb gehad een gevoel van eigenwaarde van zelfliefde, dat gevoel heb ik vast gehouden, elke dag weer kijk ik in de spiegel en denk ik terug aan de heerlijke dag, voor alle vrouwen/mannen die net als ik dachten “ik ben het niet waard” of “ik word toch niet uitgekozen” lieve iedereen, gewoon doen, meld je aan gun jezelf wat zelfliefde, als je word uitgekozen, dan ben je echt een ervaring rijker, maar ook als je niet meteen word uitgekozen, dan heb je wel een eerste stap gezet, en dat is jezelf het waard vinden.

Een dikke bedankt voor, Esther, de BeautyBank,
kapper Hair and Looks, kapster Patty, Jolien en visagie Erwin, jullie zijn toppers.

Hele lieve groetjes Joyce

Lees ook...

Popular Articles...