We vragen de cliënten die zich aanmelden altijd of ze een droom, wens of doel hebben. Bij de BeautyBank weten we namelijk uit ervaring dat durven dromen, vooruitkijken en doen je leven in beweging brengt. Zo ook bij Laura.

Laura vertelt

Mijn naam is Laura, 28 jaar en momenteel helaas nog in de bijstand. Wel ben ik bezig met een reïntegratie traject . Dat is ook de reden dat ik contact heb opgenomen met de BeautyBank via het aanmeldformulier op de website. Het telefonisch intake gesprek met de BeautyBank verbinder was een korte kennismaking. Ze hebben me uitgelegd hoe de BeautyBank en de aangesloten professionals samenwerken. Heel logisch en fijn want nadat ik de afspraken bevestigd had per mail mocht ik zelf contact opnemen met de kapper die al aan de BeautyBank had laten weten dat ze graag tijd voor mij wilden inplannen. De afspraak heb ik zelf gemaakt en oh wat heb ik via de BeautyBank een super fijne behandeling gehad bij Hair & Looks in Best.
De communicatie ging echt super goed met alle partijen. Ik ben naar huis gegaan met een prachtig kapsel en echt een gevoel wat ik jaren niet gehad had. Ik voelde me gezien en gehoord en op en top vrouw.

Met meer zelfvertrouwen aan de slag

De maandag na mijn kapper bezoek had ik gesprek met mijn job coach. En je raadt het al, ik heb de stage gekregen die ik heel graag wilde bereiken en dat ook nog met het geweldige uiterlijk wat ik zo graag wilde.

Super bedankt voor het aanbod en alle goede zorgen! Ik geniet nog steeds van de mooie kleuren en de tips die ik heb mogen ontvangen. Ik heb kunnen stralen tijdens mijn stage. Helaas zit mijn stage er weer op maar ben ik in gesprek voor een baan voor langere tijd. Ik hoop dat vele mensen die in een soortgelijke situatie zitten mogen kunnen genieten van deze mooie kans.

Met vriendelijke groet,

Laura 

Lees ook...

Popular Articles...