Soms hoeven wij als BeautyBank content team geen intro te schrijven, dan krijgen we deze cadeau in het verhaal van de cliënt. Zo schreef Renate haar Vooruitkijkspiegel 

Mijn doel, dat vond ik best moeilijk om te verwoorden

Er werd mij gevraagd naar mijn doel en dat vond ik best moeilijk om te verwoorden maar als je bij je hart blijft dan komen de woorden vanzelf.. Aan mezelf leren denken behalve op gebied van leven ook mijn gezondheid. Ik mag een stem hebben, en mag ook eens een nee verkondigen. Ik mag of moet leren voor mezelf te kiezen. Dingen leren doen die ik leuk vind om te doen. Er bestaat ook een ik, in plaats van een wij. Verder ga ik mezelf aanleren leren loslaten wat niet belangrijk is. Mijn vooruitkijkspiegel. Leren loslaten en meer op mezelf vertrouwen. Ik kan dit. 

Ik kan weer iets meer ademhalen 

Achtentwintig januari, de dag waarop mijn afspraak stond voor een fijne beautybehandeling. Geen idee wat ik moest en kon verwachten. Maar mezelf verheugen deed ik wel, gewoon eens aan mijzelf mogen denken, en tegelijkertijd ook aan he-le-maal niks. Adres opgezocht, en er rustig naartoe gereden. Even nog in de auto blijven zitten, een moment voor mijzelf genomen, en aangebeld. Monique deed open, en ik mocht meteen doorlopen, ondanks dat ik een half uur te vroeg was. Hiervoor bood ik toch even mijn excuses aan, ik ben liever te vroeg dan 1 minuut te laat. 

Monique is een heel lieve, warme en ontspannende vrouw. Heel vriendelijk, en open. Ze vroeg mij wat ik het liefste zou willen, make-up advies of een beautybehandeling. Eerlijk gezegd  wist ik niet wat ik kon verwachten en tegelijkertijd aangegeven, dat ik nooit make-up draag. Dus mijn keuze was snel gemaakt. Monique heeft meerdere maskers, peeling gedaan en andere heerlijke producten gebruikt, en ze heeft mijn bovenlip geharst. Dit vond ik heel even een moeilijk moment, waarbij helaas tranen kwamen kijken. Ik heb een enorme angst voor de tandarts, en alles en iedereen die bij mijn mond in de buurt komt , vind ik heel eng. Zat dan ook vol spanning. Monique wist mij meteen te kalmeren. Heel professioneel en heel fijn. Monique vertelde ook precies wat ze ging doen elke keer. 

Tussendoor verteld over mijn toekomstplannen

Tussendoor hebben we even een pauze gehad met een kopje koffie. Verteld over mijn toekomstplannen, mijn vrijwilligerswerk waar ik sinds gisteren weer ben begonnen, en mijn taken daar. Zij gaf mij advies wat ik kon doen met mijn wens, mijn droom. Heel persoonlijk, maar niet te persoonlijk. Superfijn. Zij vertelde op haar beurt ook iets persoonlijks. Alsof we een gelijke waren. Voelde me echt op mijn gemak. 

Na de verschillende maskers, peelings en smeersels, kreeg ik nog een massage. Als extra verrassing, had de stoel ook nog een massagestand, die natuurlijk werd aangezet. Lekker maskertje, en gewoon ontspannen, denken aan niks. 

Ik heb genoten, mijn huid is weer superglad en vooral verzorgd. Ik kan weer iets meer ademhalen.

Ik wil jullie bedanken, maar vooral Monique van Cosmetique Pura. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik gewoon even weer kon ontspannen. Duizendmaal bedankt. Renate

Met liefde gedaan, Monique van Cosmetique Pura.

Lees ook...

Popular Articles...