Zonder verwachting ergens instappen levert altijd de meeste voldoening omdat alles wat wordt aangereikt welkom is. De aangesloten beauty-professionals bepalen zelf bij elke verbinding die gelegd wordt wat wel en wat niet kan. Uiteindelijk draait het altijd weer om beschikbare tijd en middelen. Zo werd Inge verrast door Mariëtte.

Very important person

Na telefonisch contact met Mariette was het gemakkelijk om een afspraak in te plannen. Ik wist vooraf niet wat ik moest verwachten maar Mariette heeft mijn haren geverfd en geknipt. Als bonus heeft ze mij ook nog geholpen met make up en die dag opgemaakt. 

Ik werd heel vriendelijk ontvangen door Mariëtte die geïnteresseerd en professioneel overkomt. Ze heeft een mooi kleinschalige salon aan huis waardoor ik me meteen speciaal en VIP voelde. Ik had de behandeling aangevraagd bij BeautyBank voor de start van mijn nieuwe parttime werk. Door de wachtlijst was dat niet helemaal gelukt maar ik sta wel fris en fruitig op de werk foto die toevallig diezelfde dag gemaakt werd!! 

Met vriendelijke groet, 

Inge

Banner background Photo by Alex Perri on Unsplash

Lees ook...

Popular Articles...