Ieder gesprek dat de verbinders van de BeautyBank voeren is uniek. Maar het gesprek met Raya springt er uit omdat zij graag haar man wilde verrassen. En toen we het contact met de professional zochten reageerde deze heel spontaan waarmee we allemaal verrast waren. Lees het verhaal van Raya & Michel,

Hij bleef zeggen, het komt goed…

Ik heb jullie geschreven nadat ik over de BeautyBank had gelezen aangezet vanuit het idee dat we een aantal verschrikkelijke nare jaren hebben gehad. Zelfs tijdens mijn zware post natale depressies die ik heb gehad, bleef Michel mij altijd steunen en in mij geloven! Daar ben ik hem zo verschrikkelijk dankbaar voor. Er kwamen geldzorgen bij en zo gingen we steeds verder de neerwaartse spiraal in. Maar hij bleef zeggen.. het komt goed!
We zijn onderweg…inmiddels onder bewind om orde te scheppen in de financiële situatie. Ik begin langzaam weer op te staan en zit, met ups en downs, ook weer beter in mijn vel. Alles kost tijd en met Michel naast mij gaan we er zeker komen! 

Hij reageerde zo ontzettend leuk

Toen……kwam de dag dat ik een telefoontje kreeg van een van de verbinders van de BeautyBank! Juuuuj! Wat een verrassing🎁! Sneller dan ik had verwacht…wat ontzettend leuk! Na een gesprek aan de telefoon, waarin ik onze situatie uitlegde aan de verbinder vertelde deze mij dat we na het beantwoorden van de voorwaarden mail contact mochten opnemen met de kapper. Ik had dit als verrassing voor Michel verborgen gehouden hihihihi…dus toen we het gesprek beëindigd hadden kon ik Michel hiermee verrassen! Hij reageerde zo ontzettend leuk omdat we gezellig even samen weg konden om wat leuks te doen, de lieverd!💜
We konden een paar dagen later al bij de kapper terecht, dat alleen al was ontzettend leuk!
We werden heel hartelijk en warm verwelkomd…er werd gevraagd wat we graag zouden willen met ons haar. Er werd geluisterd, en er werd tijd ingestopt! Fantastisch! Mijn haar werd geverfd, heerlijk gewassen en een kuur in mijn haar aangebracht…heerlijk gekletst met koffie erbij. Ons haar werd ook prachtig geknipt waardoor we ons op slag een nieuw mens voelden 💆‍♀️💆Wij hebben ons zo ontzettend welkom gevoeld in de salon.. dat alleen al geeft een ontzettende boost.


Toen we klaar waren en elkaar aankeken dacht ik…wow…wat ben je een knapperd😉🕺💃
Dit geeft ons beide nieuwe positieve energie🌞en weer die frisse kijk op de toekomst….doordat we ook heerlijk gelachen hebben en ons eindelijk weer echt vrolijk hebben gevoeld!!

Karin en de BeautyBank..ONTZETTEND BEDANKT!! 🎁🎖🙋‍♂️🙋‍♀️❣

Toen we klaar waren en elkaar aankeken dacht ik…wow…wat ben je een knapperd

Kapsalon Stylings en team,
Brigiet van Stylings Hengelo reageerde heel spontaan: “Ik vind het mooi dat ze haar man wil verrassen maar laat ze gezellig samen komen, hoe leuk is dat.”

Jullie ook ONTZETTEND BEDANKT!!💐🌺❣🙋‍♂️🙋‍♀️

Lees ook...

Popular Articles...