We zijn er van overtuigd dat we in het leven zijn om ons persoonlijk te ontwikkelen, constant te leren. Niet elke levensles hoeven we zelf te doorlopen want, elke persoon die op je pad komt heeft een antwoord voor je vanuit de ervaring van die persoon. Deze gedachte draagt er aan bij dat we altijd aandachtig luisteren en lezen want, elk verhaal is het meer dan waard gehoord te worden omdat er altijd voor de goede luisteraar of lezer iets in te vinden is waar jij mee verder komt. Wij zijn daarom elke cliënt die een verhaal deelt ontzettend dankbaar. De geplaatste verhalen gaan reizen, ze ontmoeten mensen die daar van kunnen leren en er kracht uit kunnen putten.

Peggy deelt haar verhaal

Het zat mij niet altijd mee in het leven. Ik ben al jong uit huis geplaatst, met alle gevolgen van dien. Daar kan ik een heel dik boek over schrijven. Bijna drie jaar geleden overleed mijn dochter van 8 maanden, na een even lange ziekenhuisperiode. Ik was 24-7 aan haar zij en hoopvol. Er volgde een lange periode van diepe rouw en intens verdriet. Nog steeds is het gemis heel erg groot.

Liefde als kracht om door te gaan

Samen mijn 4-jarige dochter heb ik een eigen plekje in Almelo. Het is een oud, koud en vochtig pand. Maar dit hebben we voor zover mogelijk, wel gezellig ingericht. Ons budget is klein. Dit besteed ik aan gezond eten. En ik zorg dat mijn dochter altijd netjes gekleed en verzorgd naar school gaat. Voor mijzelf blijft er dan niet genoeg budget over voor kleding of persoonlijke verzorging. Ik heb dan ook ontzettend genoten van mijn bezoek aan de kapper. Alle aandacht voor mij. Heel bijzonder. Ik voelde mij speciaal, gezien en gehoord.  Het is echt heel mooi geworden. Ik voel me dan ook weer zelfverzekerder. Helemaal door alle complimentjes die ik ineens krijg. Daarom nogmaals ontzettend bedankt voor alles!
Het heeft heel veel voor mij betekend. Meer dan ik kan uitleggen.

Dank jullie wel! Lieve groet Peggy 

Duizend maal dank voor de liefdevolle ontvangst bij Haarstudio Ying

Banner Image by Freepik

Lees ook...

Popular Articles...