Bij de BeautyBank draait alles om het leggen van de verbinding. En die verbindingen komen vooral tot stand via de telefoon. Maar wees nu eerlijk, op school leren ze ons niet hoe je op inspirerende, professionele en inspirerende wijze kan telefoneren. En hoe mooi is het dan dat er professional is zoals Marianne van de Water die daar haar vak van gemaakt heeft en haar kennis en ervaring belangeloos met het verbinders-team wil delen.

Marianne van de Water

Marianne van de Water deelt haar inspiratiesessie

Het initiatief van de BeautyBank kwam mij ter ore bij de presentatie over dit goede doel bij Professionalista. Haar verhaal deed me recht opzitten, en dat is precies wat ik zelf ook altijd wil. Wat me raakte is dat er dus heel veel vrouwen zijn die niet goed voor zicht zelf kunnen/willen zorgen door omstandigheden. Wat voel ik mij dan rijk. Al die bronnen die er zijn boor ik zelf immers regelmatig aan….de kapper, schoonheidsspecialiste, de masseur, mijn nagels laten doen, bodytreatment. Mijn besluit was dan ook direct genomen. Ik geef met liefde een Inspiratiesessie cadeau aan dit team. Hoe kun je zorgen dat je communicatie aan de telefoon goed is, waardoor je nog meer professionals kunt werven en je sponsorships kunt uitbreiden.

De uitvoering

Daar zaten we dan met elkaar, de Inspiratiesessie Communicatie aan de telefoon. Gebaseerd op mijn jarenlange ervaring aan de telefoon, veelal koude acquisitie. En passant kijk ik ook meteen nog even naar de website en hoe je de mail uit stuurt. Alles heeft namelijk te maken met branding, positionering, marketing en sales. En zeker bij de Beautybank is het belangrijk wat je uitstraalt. Van binnen en van buiten!! Kenmerken van het team is dat ze enthousiast zijn, energiek, doelgericht en positief. Wat een superhandige eigenschappen voor aan de telefoon.

Het resultaat

En na zo’n hele dag inspiratie, sparren over de organisatie, een verrukkelijke lunch bij onze gastvrouw Ellen ging het team enthousiast naar huis. Ze gaan bewuster bellen, positieve woorden gebruiken, daadkrachtige mails verzenden, less is more inzetten en jezelf af en toe een schouderklopje geven!

Trots op het team, trots op het goede doel!!

Marianne van de Water

www.mariannevandewater.nl

Lees ook...

Popular Articles...