Deze week nog had ik een gesprek waarin die boosheid weer even naar boven kwam. Boosheid op de persoon die mij als meisje niet steunden maar vooral overheersten en kleineerden en er voor zorgden dat ik een kwetsbaar meisje was in plaats van de sterke, zelfstandige vrouw waar ik voor geboren ben. Die vroege onderdrukking heeft het groeipad naar de vrouw die ik nu ben lang en pijnlijk gemaakt. Maar ik ben er van overtuigd dat niets en niemand ons doel in het leven kan tegenhouden.

Het doel dat we allemaal hebben

Kijk naar de natuur. Alles wat in de natuur wordt geboren heeft maar één doel, tot vol wasdom komen en stralen. Zelfs in de meest barre omstandigheden zie je plantjes groeien en prachtige bloemen tevoorschijn komen. Vandaag is de internationale dag van de vrouw. En vrouwen worden geboren om te stralen. Dat stralen gaat veel verder dan wat we aan de buitenkant zien. Het kleine plantje, in het midden van de woestijn moet beschikken over een enorme levenskracht om in de meest dorre omstandigheden tot volle bloei te komen. En zo is het ook voor veel vrouwen.

Jouw tijd om te stralen

Vaak gaat veel energie verloren aan het overwinnen van tegenwerking en tegenslagen. Maar de innerlijke kracht om je persoonlijk te ontwikkelen blijft altijd aanwezig. We beseffen het vaak niet maar met elke overwinning op een tegenslag voeden we onze persoonlijke ontwikkeling. Het is als die plant die zich met wortels een weg door de droogte heen baant om er op een bepaald moment achter te komen dat het zo sterk geworteld is dat het uit het schijnbaar niets voldoende kan halen om tot bloei te komen. Soms is daar maar een klein zetje voor nodig.

Het kleine zetje

Als BeautyBank vinden we dat iedereen moet kunnen stralen. Stralen vanuit je eigen welzijn, beseffen dat de schoonheid die je in jezelf hebt opgebouwd het verdient om naar buiten te komen. Elke keer weer als een vrouw zich bij de BeautyBank aanmeldt, omdat zij het tijd vindt om uit de knop te komen, gaan wij stralen van geluk omdat we weten dat de aangesloten beauty-professionals de aangewezen personen zijn om die opgebouwde innerlijke kracht aan de buitenkant zichtbaar te maken.

Liefs Karin

Lees ook...

Popular Articles...