Een bijzonder jaar kunnen we wederom zeggen, het jaar waarin we wereldwijd in een tijd terecht gekomen zijn die de meesten van ons allen niet eerder meegemaakt hebben en waar een ieder zijn weg moet zien te vinden. Deze weg heeft heel veel verdriet gebracht door het verlies van dierbaren maar heeft daarnaast ook heel veel moois teweeg gebracht bij veel mensen door te blijven denken in het positieve, in vooruitgang en samen vooruit.

De week van onze Beauty-professional

Met onze groeiende groep Beauty-professionals willen wij graag aandacht blijven besteden in de aanloop van ons 6 jarig bestaan op 15 Juni 2020 , een aantal van hen willen wij graag hun verhaal laten vertellen over wat de afgelopen periode met hen heeft gedaan, hoe gaat het met ze en wat hebben zij gemist, welke momenten waren hartverwarmend tussen de lockdowns en het moment dat zij hun passie weer mochten gaan uitvoeren, waar kijken zij als professional het meest naar uit de komende periode en waarom zetten zij zich in voor de BeautyBank,

Erkenning: Uiterlijke verzorging als eerste levensbehoefte en de erkenning van Essentieel beroep

Wie had in Januari dit jaar opnieuw kunnen bedenken dat in Nederland massaal de roep naar een bezoek aan de kapper of andere beauty-specialist zou klinken. wederom door een falende overheid bestempelt als niet essentiële dienstverlening. Wie had kunnen bedenken dat het de beauty-professionals zelf waren die keihard actie moesten voeren teneinde nu eindelijk de erkenning te krijgen in een kromme reeks besluiten van een stel afgetreden doorzwalkende bestuurders die slijterijen en snoepwinkels als essentieel bestempelen maar aandacht voor uiterlijke verzorging meedogenloos op slot gooien, zonder enige vorm van compensatie. 

In Nederland is breed het besef, dat uiterlijke verzorging een eerste levensbehoefte is, doorgedrongen, nu nog de erkenning van de elite club die zich regering noemt. 

Wij blijven als BeautyBank keihard vechten voor erkenning. Uiterlijke verzorging dient als essentieel beroep gezien en als zodanig behandeld te worden. 

Jaarrekeningen

Jaarrekening 2015
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2015
Jaarrekening 2016
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2016
Jaarrekening 2017
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2017
Jaarrekening 2018
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2018
Jaarrekening 2019
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen : Jaarrekening 2019
Jaarrekening 2020
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen : Jaarrekening 2020