Bijzonder jaren kunnen we wederom zeggen, Jaren waarin we wereldwijd in een tijd terecht gekomen zijn die de meesten van ons allen niet eerder meegemaakt hebben en waar een ieder zijn weg moet zien te vinden. Deze weg heeft heel veel verdriet gebracht door het verlies van dierbaren maar heeft daarnaast ook heel veel moois teweeg gebracht bij veel mensen door te blijven denken in het positieve, in vooruitgang en samen vooruit.

De kracht van onze Beauty-professional

Met onze groeiende groep Beauty-professionals willen wij graag aandacht blijven besteden aan het belang van uiterlijke verzorging.  We hebben al een aantal beauty-professionals gevraagd naar hun drijfveren en willen graag veel meer professionals hun verhaal laten vertellen. Wat hebben de afgelopen jaren met hen gedaan? Hoe gaat het met ze en wat hebben zij gemist? Welke momenten waren hartverwarmend tussen de lockdowns en het moment dat zij hun passie weer mochten gaan uitvoeren?  Waar kijken zij als professional het meest naar uit de komende tijd en waarom zetten zij zich, in steeds grotere betalen, in voor de BeautyBank?

Erkenning van uiterlijke verzorging als eerste levensbehoefte en de erkenning van Essentieel beroep

In Nederland begint het besef, dat uiterlijke verzorging een eerste levensbehoefte is, steeds verder door te dringen, nu nog de erkenning vanuit een regering die daadwerkelijk het beste voor heeft voor de inwoners van het land. 

Wij blijven ons als BeautyBank keihard inzetten voor erkenning. Uiterlijke verzorging dient als eerste levensbehoefte gezien te worden en beauty-professionals dienen als een essentieel beroep worden erkend. De ervaringen van de beautyBank cliënten, de vooruitkijkspiegels, spreken boekdelen.

Jaarrekeningen

Jaarrekening 2022
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen : Jaarrekening 2022

Jaarrekening 2021
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen : Jaarrekening 2021

Jaarrekening 2020
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen : Jaarrekening 2020

Jaarrekening 2019
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen : Jaarrekening 2019

Jaarrekening 2018
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2018

Jaarrekening 2017
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2017

Jaarrekening 2016
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2016

Jaarrekening 2015
Klik hier om de pdf van de jaarrekening te openen: Jaarrekening 2015