Je moet ergens de kracht vandaan halen. Hoe fijn is het dat in de aanloop naar December Sharda kon ontspannen en genieten van aandacht die even helemaal gericht was jouw als vrouw die het verdient om even helemaal in de watten gelegd te worden..

Gezondheid is echt niet vanzelfsprekend

20 jaar geleden ben ik vrij plots geopereerd aan een Bypass van mijn Aorta met grote broekprothese. Dit allemaal in de vooravond naar Kerstmis, alleenstaand met drie minderjarige kinderen op de basisschool. Variërend in de leeftijd van 11, 10 en 4, Zelf amper 36.

Kennelijk zou mijn verleden mij inhalen en het zelfde mij en mijn kinderen overkomen. Ik ben mijn moeder verloren op 15 jarige leeftijd op 30 December. Zij liet 7 kinderen na, Waarvan 4 minderjarig destijds. Zij overleed aan een fatale hartinfarct met gesprongen nieren aan beide zijde. Pfff… Inderdaad, dat hakt er flink in, bij mijn gezin dus ook. Daarom zijn we zo dankbaar dat we elke gelegenheid aangrijpen om bij elkaar en met elkaar te zijn, in leuke maar ook slechte tijden.

Ik ben meerdere keren geopereerd aan diverse bypasses en heb her en der diverse stents en IVARS in mijn lijf zitten. Als dat niet voldoende was, kreeg ik acht jaar geleden ook een waternier. Je zult je afvragen of ik niet voldoende mee had gemaakt in mijn leven? Kennelijk is het antwoord: Nee, Ik krijg wat ik kan dragen in dit leven en de moed kan vinden om dit verdraagzaam te dragen.

Ruim zes maanden geleden ben ik wederom geopereerd aan een aneurysma in de rechterlies, dit is waarschijnlijk het nieuwe begin aan een reeks nieuwe operaties die mij te wachten staat. Er komt namelijk een tweede operatie in de lies; ook een beginnende aneurysma, dan aan de linkerkant.

Helaas ben ik vaker ziek dan gezond. Desondanks probeer ik te genieten van het leven zoals het komt en vooral van de kleine dingen in het leven. Zoals mijn kinderen en kleinkinderen. Zij zijn mijn hulp, steun en toeverlaat daar waar mogelijk. En als je in de bijstand zit, dan is er niet veel financiën voor leuke dingen. Daarom wil ik jouw organisatie heel erg bedanken voor jullie inzet en die mij in verbinding heeft gebracht met salon Claudia waar ik van Claudia een heerlijke behandeling heb gekregen. Heel ontspannen ben ik behandeld van hoofd tot teen. Waar ik altijd tegen December opzie, was dit een aangename verrassing en waardering aan de mens. Ondanks alles probeer ik altijd positief te zijn, niet alleen voor mijzelf maar ook naar anderen.

Je moet ergens de kracht vandaan halen.

Op naar een nieuw jaar met veel energie en positieve vooruitblik.

Dank voor alles,

Liefs Sharda

Lees ook...

Popular Articles...