Een half jaar geleden meldde Jettie zich aan bij de Beautybank. Ze had over de BeautyBank gelezen in de Margriet en nu wilde ze haar moeder eens in het zonnetje zetten. Al snel bleek dat het niet haar moeder maar Jettie was die het zonnetje verdiende. Voor het vinden van een kapper in haar eigen woonplaats deden we een oproep via face book waaruit de prachtige reactie van Lynne kwam.

Lynne: “Ik wil haar graag helpen en mag daarvoor gebruik maken van alle faciliteiten van Salon Dalie, een kapsalon van vrienden in Lelystad. Daar kan ik haar een mooie coupe geven en de mooie highlights die Jettie zo graag wil.” Prachtig hoe mensen met hart voor hun medemens en passie voor het vak meteen klaar staan.
Zo gezegd zo gedaan. De afspraak werd gemaakt en eindelijk was de dag daar. Dankzij Lynne en SalonDalie.nl kon Jettie nu echt gaan genieten van haar zo lang gekoesterde droom. Een nieuwe vooruitkijkspiegel voor Jettie.

Wie goed doet…

Jettie: In een tijdschrift las ik over de Beautybank. Ik zat al een tijdje na te denken hoe ik mijn moeder kon bedanken voor alles wat zij voor mij heeft gedaan afgelopen jaren. Ik schreef mij in op de site van de Beautybank en werd telefonisch benaderd. Na het telefoongesprek bleek dat mijn moeder niet aan alle voorwaarden voldeed. Ik vertelde dit aan mijn moeder en ze zei gelijk ‘ik geef het dan aan jou’.

Ik vond het hartstikke tof van haar, en van de Beautybank , dat ik wel in aanmerking kwam. Omdat ik was opgenomen in een kliniek zocht de Beautybank in die omgeving iets waar ik verwend kon worden. Helaas door mijn gezondheid was ik niet in staat hier gebruik van te maken.
Toen het eenmaal beter met mij ging, en ik weer sterk genoeg was, was ik weer thuis. Beautybank heeft erg haar best gedaan om nu in mijn woonplaats iets te vinden. Ik werd blij verrast met een telefoontje dat er een kapster was die speciaal uit Amsterdam naar mijn woonplaats wilde komen!

In Lelystad bij Salon Dalie kreeg ik van Lynne een kappersbehandeling een nieuwe coupe en mooie highlights. Ik ben erg blij met het resultaat. Ik kan weer fris de zomer in! En voel me zekerder door mijn nieuwe kapsel. Bedankt Lynne en Beautybank!

Lynn en Salon Dalie maken het mogelijk

Lynn: Ik zag op Facebook iets voorbij komen over BeautyBank en dacht, wat een leuk initiatief ! Aangezien ik al een aantal jaar voor mezelf werk en dat maar een paar dagen per week doe ben ik informatie gaan vragen bij Karin, want hoe leuk is het om iemand blij te maken met een nieuwe look?? Ik zag Jettie helemaal opleven en voor mij is het een kleine moeite. Fijn dat ik ook in de salon Dalie van mijn vriendin de behandeling kon uitvoeren. Zo leuk om te zien hoe dankbaar mensen kunnen zijn en met een big smile de deur uitlopen.
Ik Zeg missie geslaagd !

Lees ook...

Popular Articles...