Omdat we het gedachtengoed van de BeautyBank bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht willen brengen zijn we elke keer weer erg blij als media ons aandacht geven. En zeker als we dan in één adem genoemd worden met liefde.

Fijn deze aandacht

Een stukje over de BeautyBank in Kek Mama, hoe leuk is dat. Zoals Kek Mama zelf aangeeft is het een tijdschrift en een website voor moeders met kinderen tussen 0 en 12 jaar. Daarbij willen ze vooral een momentje voor jezelf bieden. Even genieten, lachen, verrast worden. Met eerlijke verhalen, persoonlijke interviews, herkenbare columns, mooie foto’s en video’s. Over relaties, jezelf en opvoeden. Het team van Kek Mama vindt dat iedereen het goed doet zoals ze het doet zodat je bij het lezen van die momenten krijgt dat je denkt: ‘wat fijn dat zij dat ook heeft’, of juist ‘wat fijn dat ik dat niet heb’

Thema liefde

Hoe mooi is het dat wij als BeautyBank nu aandacht krijgen in het thema liefde. Wij zien deze aandacht als hart onder de riem voor de Aangesloten beauty-professionals En vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de cliënten van de BeautyBank, pure liefde. Maar ook als inspiratie voor de cliënten, wees lief voor jezelf.
dank je wel KEk Mama.

Lees ook...

Popular Articles...