Uiterlijke verzorging, verzorging van onze haren, is iets dat we van jongs af aan ook van onze ouders meekrijgen. Het is tenslotte, een eerste levensbehoefte. Vandaar dat wij ons heel vaak inzetten voor moeders die er alleen voor staan zodat de kinderen zien dat moeder naar de kapper gaat. Het is daarom extra mooi dat deze keer, niet alleen een moeder maar ook haar dochter naar de kapper konden. En wat denk je hoe die twee zich voelden? 

Precies op het juiste moment

Ik was al bijna vergeten dat ik mij had opgegeven bij de BeautyBank, toen ik een telefoontje kreeg voor een kennismaking. Dit kwam net op een goed moment. Ik was net weer aan het piekeren over het feit dat mijn dochter naar de kapper zou moeten. Dat moest ik dat maar even voorruit schuiven, omdat andere dingen meer prioriteit hadden. De verrassing was dat ik en m’n dochter op een regenachtige, koude zaterdagmiddag diezelfde week nog naar kapsalon Hair&Looks Breda mochten.🌟

Prinsessen

We werden ontvangen door vriendelijk personeel en kregen eerst iets te drinken. Ik zou geknipt worden en gekleurd( begin al aardig grijs te worden), m’n dochter werd geknipt.
We werden behandeld als prinsessen, heerlijk een haarmasker gehad en er weer tip-top uitzien. Het voelt echt als een cadeau, en ik wil daar iedereen voor bedanken. Ook voor het feit dat mijn dochter mee mocht, het gaf ook haar een boost om weer door te gaan.

We hebben veel te verduren gehad het afgelopen jaar en zoiets geeft echt weer een lichtpuntje in ons leven!

Bedankt!

Lees ook...

Popular Articles...