Als je je aanmeldt als cliënt bij de BeautyBank dan vragen we naar een droom, wens of doel. Daarmee bedoelen we niet het soort behandeling bij een beauty-professional maar werkelijk dat waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je ‘s ochtends voor uit bed komt en de tegenslagen het hoofd weer weet te bieden.

De wens van moeder Marleen

Doordat ik ernstig ziek ben wil ik zo graag een keer Koningin van het bal zijn, alleen mijn dochter Serena heeft mede door mijn ziekte en echtscheiding veel meegemaakt, waardoor zij erg onzeker is geworden. Zij verdient het zo om ons samen in de watten te laten leggen.

Heerlijk genieten!!! 

…dat is het eerste wat in mij opkomt als ik terugdenk aan onze verwenmiddag. Om 13.00 uur komen we aan bij Hedy van La Jeune Coifffures, waar we hartelijk welkom worden geheten. Even later arriveert Stephanie van Style-Reset. 

Nieuwe look en kleur/stylingadvies

Allereerst ga ik met Hedy in overleg over mijn haar en haarkleur, daarna word ik door Stephanie uitgenodigd voor een kleuradvies. Het is erg leuk om zo eens bewuster te kijken naar kleding en kleuren die goed bij jou als persoon passen. 


Daarna wordt mijn haar geknipt door Hedy en terwijl ik onder de droogkap zit is het de beurt aan Serena om met Hedy te overleggen wat zij met haar lang haar wil. 

Het advies om de voorkant wat korter te doen, zodat ze haar “meisjes look” in kan ruilen voor een wat volwassener stijl,  is wel erg spannend. Ze mag er, als ze bij Stephanie zit voor een kleuradvies, nog even over nadenken. 

Hedy brengt de kleur bij mij aan en na een laatste overleg met Serena besluit mijn dochter dat ze het advies van Hedy op gaat volgen. Ik ben trots dat ze het toch doet. Na het knippen krijgt Serena haar lang gewenste highlights. 

Mijn haar wordt uitgespoeld en gestyled en ik krijg van Stephanie kledingadvies zodat ik straks nog beter kan shoppen omdat ik nu weet wat ik absoluut niet en ook wat ik zeker wel kan doen qua kleding. 

Hierna Serena nog stylen en even napraten en dan is deze geweldige, gezellige en liefdevolle middag helaas alweer voorbij.

Bedankt!

Karin bedankt dat je ons uitkoos, Hedy en Stephanie bedankt voor jullie liefde, aandacht en gezelligheid. Het was een middag om nooit te vergeten, wat hebben we genoten en wat zijn we blij met onze nieuwe look en het kleur/stylingadvies.

Serena vertelt

Het was echt superleuk maar zeker ook heel spannend. Een klein stukje van mijn haar af en mooie highlights gekregen bij Hedy en een kleuradvies van Stephanie.

Lieve Stephanie & Hedy superbedankt voor de gezellige middag & mijn mooie haren. Groetjes Serena.
Groetjes,
Marleen & Serena

Lees ook...

Popular Articles...