Bij elke vooruitkijkspiegel besef ik weer hoe uniek het leven van ieder is. Ik durf mij dan niet eens een voorstelling te maken van wat anderen op hun levenspad tegenkomen en de beslissingen die zij moeten nemen, zo dapper. En dat terwijl ik mijn portie echt wel heb gehad. Zeker als het over beslissingen nemen gaat die, zoals de neurochirurg vijf jaar geleden tegen mij zei, ‘life changing’ zijn. Met iedere gedeelde ervaring groeit mijn respect voor de doorpakkers zoals Ingrid

Ingrid deelt meer dan een ervaring

Gisteren een super middag gehad en bij Stylings Hengelo flink in de watten gelegd en een complete make-over gehad.  Maar laat ik mijzelf eerst even voorstellen. Ik ben Ingrid, eenenvijftig jaar jong. Als kind heb ik een ongeluk gehad met mijn voet. Jaren ging het goed maar acht jaar terug kreeg ik problemen met als gevolg hiervan zoveel pijn dat ik besloten heb om mijn voet en onderbeen te laten amputeren. 

Ik doe bijna alles weer, maar er ontbreekt nog iets

Nu, twee jaar na de amputatie, gaat het weer de goede kant op na enige strubbelingen zoals het einde van een relatie en andere dingen. Ik doe bijna alles weer, lopen, fietsen, huishouden echter er ontbreekt nog iets, een leuke baan. Dit is echter nog niet mogelijk volgens UWV dus richt ik mijn pijlen op andere dingen op dit moment. 

Mijn droom, wens en doel

Ik zou graag vrijwilligers werk willen doen en ik pak het poseren voor fotografie weer op zodat iedereen kan zien dat mensen met een beperking ook mooi kunnen zijn en dat betekent foto’s met en zonder prothese. 

Ik had echter nog 1 duwtje nodig dat was mijn haar. Het kortere en pittige moest weer komen en dit is super gelukt op naar het lichtje aan het einde van de tunnel. Iedereen nogmaals bedankt voor wat ze voor mij gedaan hebben dit had ik zelf niet kunnen realiseren. 
Groetjes van een powervrouw 

Marcha deelt haar ontmoeting met Ingrid 

Ingrid kwam bij ons in de kapsalon, ze was toe aan een metamorfose. De haren korter en een andere kleur dat was haar wens. Ik (Marcha) heb flink wat folies  in haar haren gezet want wat ongelooflijk veel haar. Ze voelde zich voor mijn gevoel erg op haar gemak en vertelde al gauw wat ze allemaal had mee gemaakt en doorstaan had. Maar wat een powervrouw. Zo positief in het leven staan. En niet opgeven. Andere mensen willen helpen. En dromen hebben voor de toekomst. Anneloes mijn collega heeft de haren van Ingrid erg mooi geknipt. Totaal andere coupe. We hopen hiermee dat ze een nieuwe start kan maken en het juiste duwtje in de rug hebben kunnen geven. 
Lieve groetjes Team Styling’s

Lees ook...

Popular Articles...