Als je geen eigen plan hebt, wordt je onderdeel van het plan van een ander. Die tegelwijsheid kwam omhoog bij het lezen van het verhaal van Mendy. Zij verloor zichzelf, gaf niet op en vond een ijzersterke vrouw terug die het stuur over haar leven volledig in eigen hand nam.

Mendy vertelt

Wat was ik verrast toen Karin, oprichtster en verbinder van de BeautyBank mij belde. Ik had me opgegeven maar niet meer verwacht dat ik hieraan mocht mee doen. Eerlijk gezegd was ik het een beetje vergeten.

Na negen jaar te hebben thuisgezeten met depressie, zeven jaar vechtscheiding en heel veel hulpverlening, heb ik nu eindelijk de rust gevonden. Alle hulpverlening is weg dus werd het tijd om mezelf voorop te stellen. Na twee cursussen krachtige vrouwen Limburg en krachtige vrouwen Limburg op zoek naar werkgeluk. Mag ik zeggen dat ik de stap heb genomen om een reïntegratie traject in te gaan. Ik wil graag de vrachtwagenchauffeur opleiding gaan doen en waarschijnlijk gaat dit nu ook gebeuren. De eerste gesprekken zijn al in volle gang. 

Toen ik donderdag aankwam bij professional Jennifer was er een warm welkom. Wat een prachtige kapsalon heeft ze zeg! Ze werkt met natuurlijke producten en heeft mijn haren in drie kleuren geverfd. Bij het uitspoelen mocht ik op een bed liggen (dit had ik nog nooit gezien) wat heerlijk zeg dat dit ook liggend kan. Ze heeft me heel veel advies gegeven mijn haren luchtiger geknipt en mijn haren vallen voor het eerst in tijden zelf in model.  Ik ben professional Jennifer van Natuurlijk Haar en Karin hartstikke dankbaar en ik ben  klaar voor het nieuw begin.

Groetjes Mendy 

Lees ook...

Popular Articles...