Het lijkt wel of je het steeds vaker hoort van mensen ’tijd vliegt’. Maar hoe snel de tijd ook gaat, ergens kom je steeds weer op dat ene moment, nu. Dat moment dat je in de spiegel kijkt en denkt, hallo, ken ik jou nog? Je ziet er hetzelfde uit en toch anders dan ik zou willen. Soms duurt het gewoonweg te lang voordat sommigen weer in de spiegel van een beauty-professional kunnen kijken. Voor Els was eindelijk de tijd aangebroken.

Zo een 55 jaar geleden liet ik mijn wenkbrauwen epileren.  Nu zoveel jaar later werd het me teveel om elke dag bij te tekenen. Wenkbrauwen laten verzorgen door een schoonheidsspecialiste is duur, voor mij te duur, geld dat ik niet heb. Ik krijg van mijn bugetbeheer vijfenzeventig euro leefgeld per week. Ik heb nog een hondje en en kat, kinderen klein kids. Ik werd er moedeloos van als ik in de spiegel keek. Mijn wenkbrauwen, mijn haar, elke dag doe ik moeite om goed voor de dag te komen. Maar soms dan dringt het besef door dat je echt wel eens de hulp wil van een professional.

Door Elsa van de BeautyBank  kwam mijn lang gekoesterde wens uit, Martine heeft mijn wenkbrauwen getatoeëerd zooooo mooiii gedaan,  ik begin weer wat zelfvertrouwen te krijgen. 

Heerlijk dank je wel BeautyBank voor de minima. 

Met heel mijn hart ❤️dank je wel

Els 

Verhaal Els / Martine van Themake-up factory 

Lees ook...

Popular Articles...