Een aantal maanden geleden meldde een nieuwe Beauty- Professional zich bij ons aan, Laura Endlich, eigenaresse van The Beauty Lounge Laura.

Laura is allround Beauty specialist met een prachtige salon in Rijswijk,  voor Permanente Make-up, huidbehandelingen, wimpers en Beauty Musthaves.

Laura kwam bij ons terecht via het lezen van een online artikel over de BeautyBank en stuurde ons direct een lange en enthousiaste email over een mogelijk samenwerking. Ook Laura vindt dat elke vrouw het verdient zich mooi en zelfverzekerd te voelen en ze wil daar graag een steentje aan bijdragen. Ook voor dames die zelf niet de mogelijkheid hebben om naar een schoonheidssalon te gaan. Vanuit haar specialismen ziet ze ook mogelijkheden voor dames die door ziekte of chemotherapie hun wenkbrauw-en wimperhaartjes verloren zijn. Met behulp van Permanente Make-up kan ze bijdragen aan een prachtig uiterlijk. Dit zijn vaak grotere uitgaves die niet iedereen zich kan veroorloven. 

Niets doen is geen optie

Helaas vlak naar haar aanmelding begin december 2020 kregen wij het bericht dat alle contact beroepen wederom hun deuren moesten sluiten, vanwege de aangescherpte maatregelen.

Laura zou Laura niet zijn wanneer zij daar iets creatiefs op heeft bedacht…

Waar aan de ene kant een deur dicht gaat, opent zich aan de andere kant een nieuwe deur!

We hebben in de tussentijd veel contact gehad met Laura en gekeken wat kunnen we ook online betekenen voor onze cliënten. 

Laura heeft speciaal voor de BeautyBank een online Beauty-Thuis-Belevenis gecreëerd.

Onze cliënten die niet in de mogelijkheid zijn om naar een schoonheidssalon toe gaan voor een behandeling, kunnen nu thuis samen met Laura hun eigen Beauty-thuis belevenis ondergaan.

“Want hoe het ook zei, het is juist heel belangrijk altijd goed voor jezelf en je huid te zorgen” aldus Laura.

Laura heeft exclusief een Beauty vlog (video) opgenomen, waarin zij de client meeneemt in een Beauty-Thuis Belevenis. Huidverzorgingstips, beauty geheimen, verzorgingsstappen, samen gaat Laura met de cliënten online een thuisbehandeling doen. Hoe gaaf is dat?!

Ben jij client van de BeautyBank en wil je ook graag de Beauty-Thuis-Belevenis ontvangen?

Dat kan!! stuur een email naar karin@beautybank.nl En vermeld hierin Beauty-thuis-belevenis, je naam en email. Je ontvangt een email van ons terug met alle informatie, en de exclusieve link naar de beauty vlog

Onze Beauty Professionals van de Beauty Bank helpen en steunen waar het kan!

Lees ook...

Popular Articles...