De lente is begonnen. Daar waar ik een aantal weken geleden nog schreef over de storm, is het nu lente. De bloemen krijgen knopjes, de natuur komt langzaam weer tot bloei. Wat is er eigenlijk mooier dan de natuur? Als ik ’s ochtends vroeg de deur uitloop ruik ik nu ook echt de frisse lentegeuren. Mensen hangen hun wasgoed weer buiten, de ramen kunnen weer open en ook de dekbedden hangen weer uit de ramen. Wat een heerlijk gevoel! Bijkomend voordeel dat dit weekend de klok wordt verzet en we weer kunnen genieten van een uurtje langer daglicht. Instagram en Facebook barsten van de lentekiekjes. En ik geniet -hopelijk net zoals jullie- van elke zonnestraal op mijn gezicht.

En dat is te merken. Men spreekt over het woordje lentekriebel, ik word eigenlijk al heel blij van dit woord alleen al!  Dit woordje omvat “het gevoel dat je krijgt bij een paar zonnestraaltjes, waardoor iedereen gelijk zonnebrillen en T-shirts gaat dragen  (ook als het helemaal niet zo warm blijkt te zijn) en ijsjes gaat eten, want de meeste ijssalons openen hun deuren weer.

Hebben jullie al een beetje de lentekriebels? Waar merken jullie dit aan? Een grote schoonmaak? Weer naar buiten gaan? In het zonnetje zitten? Of denk je “kriebel allemaal maar op met je lente gedoe?”

Evenals de natuur willen ook mensen in de lente een nieuwe start maken. Dit leidt vaak bij ons tot de grote voorjaarsschoonmaak. De tuin en het balkon moeten zo snel mogelijk klaar worden gemaakt om buiten te kunnen zitten en te genieten van de voorjaarszon. Ook binnen wordt vaak door ons de boel “uitgemest”. Heerlijk om weer in een schoon, fris huis te leven, van binnen en buiten. En, hoe meer zon men pakt, hoe meer hormonen het lichaam aanmaakt – en hoe meer lentekriebels men voelt.

Door deze lentekriebels krijgen we weer zin om het roer om te gooien en  naar buiten te gaan. Vergeet de lange winter, het leven is mooi, het is weer lente.

Maar wacht even, niet iedereen voelt de lentekriebeltjes, zo kun je te maken hebben met voorjaarsvermoeidheid. Maar andere situaties kunnen er ook voor zorgen dat je niet van de lente kunt genieten. Ik kan mij voorstellen dat je dan het liefst wil zeggen dat iedereen maar lekker op kan kriebelen met hun lentekriebels. Wat dacht je van financiële problemen? Want allemaal hartstikke leuk dat mensen ijsjes eten op een bankje, een terrasje pakken, weer voor een nieuwe lentelook gaan, zichzelf in een totaal nieuwe outfit steken, maar niet iedereen heeft hier de financiële middelen voor. Niet eerlijk denk je dan bij jezelf en dat is waar, dat is het ook niet altijd.

Misschien droom je wel van een heerlijke kappersbehandeling of een schoonheidsbehandeling. Maar die rot centen hè.. meedoen aan de loterij hoeft hiervoor helemaal niet. Misschien heb je hier nooit bij stil gestaan, maar die droom hoeft geen droom te blijven. Wij kunnen deze voor je in vervulling laten gaan. Misschien kunnen wij jou wel dat gevoel van het winnen van de loterij geven en een waarvan je nog weken lekker na kunt stralen en genieten.

Meld je aan bij ons, wij zijn op zoek naar nieuwe cliënten. In het hele land staan onze beautyprofessionals klaar om jou…. ja jou, weer te laten stralen, net zoals het prachtige zonnetje de afgelopen dagen.

Omdat jij wel weer eens iets positiefs kunt gebruiken, en laat het begin van deze lente hier nou een perfect moment voor zijn.

Wij zijn er voor je.

P.S. Bij twijfel kun je eens de vooruitkijkspiegels van onze cliënten lezen. Wedden dat je je aanmeldt? 😉

 

Liefs,
Mireille
https://www.beautybank.nl
mireille@beautybank.nl

 

Lees ook...

Popular Articles...