Met het belangeloos beschikbaar stellen van hun tijd en talent doen de professionals van de BeautyBank al enorm veel. Toch gaat schoonheidsspecialiste Kim nog een stap verder. Zij haalde leonie zelfs op voor een behandeling zodat ze het in haar drukke schema kon passen en deze fantastische service het voor Leonie wat makkelijker maakte.

Leonie aan het woord

Ik ben autistisch en heb en heb een botziekte waardoor ik o.a klein ben. Door de botziekte verdwijnt het kaakbot. Ik ben geboren zonder volwassen gebit wat bij deze aangeboren afwijking hoort. Ik word daarom op korte termijn geopereerd en krijg dan een nieuwe bovenkaak. Na zes maanden herstel krijg ik nog een operatie. Dan gaan de schroeven er in voor een klikgebit. Er staat daarna nog 1 operatie voor nieuwe linker heup gepland, door de afwijking is mijn bekkengebied onderontwikkeld en zijn mijn botten keihard.
Ik werk bij werkkracht in Ede dat is de sociale werkplaats. Heb ook  woonbegeleiding, huishoudelijke hulp en bewindvoering. Krijg 20 euro leefgeld per week. warme eten kan ik via Opella bestellen. Mijn hobbies zijn tv kijken, 3d kaarten maken en verkopen, kleuren voor volwassenen en legpuzzelen. Kleuren en legpuzzelen geeft me heel veel rust als ik zenuwmomenten heb zoals weten wanneer operaties zijn e.d.

Bedankt dat ik mee mocht doen met de BeautyBank, had het nooit verwacht. Vind het echt enorm leuk!
Heb er van genoten
Groetjes Leonie

Kim, beautyprofessional deelt haar verhaal

 

Leonie is geweest vanmiddag! Ik heb haar opgehaald in Ede, dan wist ik ook zeker qua tijdsplanning dat alles goed en op tijd zou verlopen?Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen voor mensen zoals Leonie, een Leuke vrouw die genoeg heeft meegemaakt en die, gelukkig met goede hulp, zelfstandig kan wonen. Het geeft mij een fijn gevoel dat ik haar een kadootje kon geven in de vorm van een gezichtsbehandeling.
Ik heb Leonie ook nog een heerlijke dag en nacht crème en zonnebrand meegegeven van PUURR. Volgens mij heeft ze het fijn gehad. Ze kletste me de oren van mijn kop 😉  Van totale ontspanning is niet veel gekomen…maar gezellig was het!”

Hartelijke groet, Kim Weckx
Huidverzorging Bennekom @Kim

Lees ook...

Popular Articles...