Ook al waren we als BeautyBank niet fysiek aanwezig, we voelden best wel een beetje gezonde spanning. Het gebeurt ten slotte niet elke dag dat ze van de publieke omroep komen filmen en de schijnwerpers gericht zijn op onze beauty-professional en cliënte Sabien. Lees deel twee van het verhaal van Sabina en hoe zij de dag bij Brigiet in de stoel voor de camera heeft ervaren.

Een liefdevolle verbinding

Dinsdag 4 april 2023…. Een dag voor mij om nooit meer te vergeten…. “My way to feeling Beautifull again”. Van te voren al wat telefonisch en app contact gehad met “mijn” Beautyprofessional: Brigiet Schoemaker, eigenaresse van kapsalon Styling’S Hengelo. De klik was er al meteen. Voor mij heel belangrijk om me vrij te voelen en los te kunnen laten. Een liefdevolle verbinding.

Geen haar om me nog langer achter te verschuilen

Het binnenkomen voelde als een enorm warm bad. Brigiet, Sander de Kramer, Daniel de regisseur, de 2 camera/geluidsmannen verwelkomden me alsof we elkaar al heel lang kenden. Heerlijk mijn haren gewassen, samen met Brigiet tot een mooi idee voor mijn haar gekomen. Lekker, kort, stoer pittig, zonder lok of iets dergelijks mijn haar geknipt, gekleurd, wat highlights met een roze twist. Geen haar om me nog langer achter te verschuilen . Gewoon omdat ik mooi ben ! En dit durf te laten zien aan de wereld.

Ondertussen liep ons interview als vanzelf 

Fijne, warme, intense, ontroerende momenten wisselden elkaar af. Momenten van herkenning, hobbels in ons leven, het verlies van onze moeder… bij mij, Brigiet, alles ging vanzelf. Het voelde fijn om me open en kwetsbaar te durven openstellen, als weer wat bakstenen uit mijn rugzakje…

Het resultaat… ik was sprakeloos toen ik mezelf in de spiegel zag !

Ik zei meteen als mijn zoons dit horen zeggen ze vast .. tsjonge wat knap.

Mam sprakeloos .. 

Dan moet het wel heel bijzonder zijn. Dan heeft het veel indruk op haar gemaakt

Als “kers op de taart” nog make-up advies, wenkbrauwpoeder, mijn kleurshampoo van Brigiet meegekregen.

Wauw wat een dag !

Weer zin in Morgen

Een dag om nog heel lang van na te genieten en als ’t even niet gaat mijn moed weer uit te putten om niet op te geven. 

Door de behandeling via de BeautyBank heb ik weer “zin in morgen” heel toepasselijk ook de titel van het tv programma. Als “blij (paas)ei de deur weer uit. Blij met mezelf, ondanks het op dit moment, gezien mijn depressie, niet meer kunnen (en vlak) voelen. Klaar om vanaf NU weer liefdevol vooruit te kijken in de (mijn) spiegel en tegen mezelf te zeggen… mens wat ben jij mooi bijzonder …. en t te gaan geloven.

Lieve Brigiet, Karin, BeautyBank, Martine, Sander, Daniel en team.. 

Vandaag en de dagen ervoor heb ik ervaren dat wonderen en engel(en) bestaan als je er maar in gelooft. Ik heb er in ieder geval een aantal ontmoet. Dankjewel dat jullie op mijn pad kwamen en mij dit liefdevolle zetje in de rug hebben gegeven.

Ook voor dit verhaal kreeg ik ineens de inspiratie ’s nachts en moest ik alles wat in me opkwam opschrijven. Het gaf mij energie, die ik nu goed kan gebruiken.

Ik hoop dat het tv programma “Zin in morgen”  22 april as om 18.45 bij npo 2 en mijn verhaal ook anderen zal inspireren die het moeilijk hebben.

Maar dat ook gezien de grote wachtlijst bij de BeautyBank meer Beauty-professionals en verbinders uit het hele land zich bij hun zullen aanmelden.

Ik heb ervaren hoe het je wereld in één keer weer zo’n stuk mooier en weer positief kan maken.

Ik gun een ieder dat liefdevolle zetje in de rug om weer vooruit te kunnen kijken in de spiegel en weer zin te hebben in morgen!

Een ieder die vastloopt wil ik dan ook graag meegeven, wat mijn moeder en wij thuis altijd tegen elkaar zeiden: “hou je taai” en blijf positief. Geef nooit op. Je bent nooit alleen en hoeft het niet alleen te doen. Schaam je niet. Vraag hulp en verberg je (verdriet) niet.

Ieder mens heeft zijn rugzakje, maar het is tijd om deze leeg te maken. Stap voor stap. Probeer het, want echt het is de moeite waard.

Ook ik ben er nog niet.. but I’m trying 💝I’ve only just begun…. 

Mijn pad naar zelfliefde is ingeslagen !

Liefs

Teruglezen Lief gebaar deel I

Popular Articles...