Wij geloven als BeautyBank in liefde. Liefde is een krachtig fenomeen. Voor buitenstaanders lijkt liefde blind te maken. Maar zelfs als twee mensen met elk een eigen rugzak en financiële problemen voor elkaar kiezen uit liefde geeft liefde de kracht waarmee het leven mooi gemaakt kan worden. Lees de vooruitkijkspiegel over liefde, geld en geluk en ambitie.

Zorg voor elkaar

Mijn Partner en ik kregen een relatie puur uit liefde, de liefde tussen ons is zo ontzettend sterk en valt met geen pen te beschrijven, er is een schulden dossier en ondanks de schulden trekt de liefde ons er doorheen. Oktober van dit jaar word ik weer moeder. We hopen dat onze zwangerschap voorspoedig, zonder verdere complicaties, zal verlopen en ik van een gezond kindje ga bevallen.
Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat ik straks, na mijn bevalling, weer aan het werk ga en dan als servicemedewerker in de beveiliging. Hiervoor wil ik graag een opleiding gaan volgen. Mijn partner en ik zijn samen al geruime tijd voetbalstewards. De komende tijd van mijn zwangerschap zal ik helaas thuis door moeten brengen in verband met mijn gezondheid van mijn zwangerschap. De artsen adviseren rust.
Ik mag dus verder geen intensieve dingen doen wat ik niet zo fijn vind maar we doen ons best en make. er wat moois van. We hebben dan ook besloten hulp te vragen bij de gemeente welke inmiddels zijn ingediend, hulp in het huishouden, ambulant gezinsbegeleider en hulp van GGD, aangezien mijn partner nu in zijn eentje de gezinszorg op zich neemt en daardoor minder kan werken, de hulp die we krijgen is fijn omdat zij mede ervoor zorgen dat het ondanks onze financiële situatie goed blijft gaan. We willen het liefste zorgeloos voor ons gezin kunnen zorgen, een toekomst opbouwen waarin we beide kunnen werken op een gebied waar we ons thuis voelen, mijn partner als elektromonteur, ik in de beveiliging en we dan ook nog eens samen weer als voetbal stewards aan de slag mogen, want dan kunnen we goed voor onszelf en elkaar zorgen

Hulp uit onverwachte hoek

Al een tijdje liep ik te worstelen met mijn haar en huid omdat ik niet weet hoe ik het moet verzorgen en niet de financiële middelen heb om het te laten doen, Zo kwam ik via de maatschappelijk werkster vanuit de gemeente waar we wonen in contact met Karin van de BeautyBank. Ik kreeg allerlei adviezen hoe ik in ieder geval mijn huid kon verzorgen en zelfs een klein setje producten waar ik erg enthousiast van werd , uiteindelijk toen de beautybranche weer open kon mocht ik toch nog naar de kapper. Onlangs was het zover en wat keek ik er van op dat ik nu eindelijk het kapsel heb wat ik zo graag wilde want Reyhan begreep mij en mijn haar. Ze gaf mij allerlei adviezen waar ik echt wat aan heb om mijn haar te kunnen verzorgen, daarbij kreeg ik ook nog eens verzorgingsproducten mee De missie om ondanks de situatie toch mijn huid en haar weer te kunnen verzorgen is geslaagd”

Beautyprofessional Reyhan vertelt…

Een glimlach zegt meer dan 1000 woorden❤️
Wat een bijzondere dag ik mocht deze vrolijke verschijning in de watten leggen. Het begon al met het eerste contact ze had er zin in want het was al heel lang terug dat ze naar kapper was geweest. Omdat de omstandigheden er niet naar waren en haar kinderen voor gaan! Eindelijk iets voor haar zelf! Eerst een heerlijke wasmassage daarna een goede coupe geknipt en geföhnd. Advies en tips gegeven. En als extra heeft ze de heerlijke producten van Keune Haircosmetics cadeau gehad!! Wat een blijdschap en dankbaarheid…🙏🏼 doet mijn hart verwarmen ♥️In samenwerking met BeautyBank is deze dag mogelijk gemaakt

Liefs Reyhan Hairstylingreyhan.nl

Lees ook...

Popular Articles...