De stroom van elke dag die ons meeneemt en je zonder dat we het opmerken weghaalt bij wat nou werkelijk belangrijk is. Een vraag die vaak in ons opkomt en liever negeren, want echt tijd voor onszelf maken zonder de mensen in je omgeving tekort te doen is een dilemma. Bij de BeautyBank willen we mensen aanzetten tot bewustwording van ons dagelijks leven en hoe we zelf die verandering kunnen aanzetten, lees hoe Yvette voor haarzelf de verandering kon aanzetten,

Yvette trok haar stoute schoenen aan

Ik ben het type jonge vrouw dat helaas wel eens verkeerde keuzes heeft gemaakt maar ik ben ook het type vrouw en moeder die op de blaren zit en de schouders eronder houdt. 

De afgelopen jaren heb ik veel bergen verzet. Zo heb ik twee geweldige kinderen, heb ik mijn diploma behaald, meerdere keren weer een nieuwe baan gevonden weliswaar tijdelijk maar dat komt nog wel, 3 jaar in de schuldsanering gezeten, deze met een schone lei afgerond en inmiddels een nieuwe start gemaakt in een nieuwe woning, al is het onder bepaalde voorwaarden. 

Een prachtig kerstpakket

Mijn familie en vrienden riepen vaak ‘Denk je ook eens aan jezelf..?’ Dit schoot er vaak bij in, maar afgelopen jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijzelf aangemeld voor een kerstpakket van Kim Feenstra. Wat een fantastische verrassing toen er ineens een prachtig pakket werd bezorgd! Hierin zat ook een uitnodigingsbrief voor de BeautyBank waar ik mij heb aangemeld. 

Tien jaar geleden het laatst bij een schoonheidsspecialiste geweest… 

Karin nam contact met mij op en ik heb geprobeerd mijn verhaal in een notendop te vertellen. Na ons gesprek en voorwaarden mocht ik contact opnemen met Kim van Huidverzorging Bennekom, een week later hadden we al een afspraak. 

Enthousiast maar toch licht gespannen ben ik hierheen gegaan. Ik ben wel eens eerder bij een schoonheidsspecialiste geweest, maar dat was al 10 jaar geleden. 

Een meer dan heerlijke en gezellige behandeling

Eenmaal binnen werd ik heel hartelijk verwelkomd door Kim. Wat een lieve en ontzettend gezellige vrouw! Ik mocht gelijk plaatsnemen in de stoel en werd heerlijk toegedekt met een deken. 

Tijdens de behandeling werd mijn huid helemaal gereinigd en verzorgt, en zelfs mijn wenkbrauwen werden gedaan. Ondertussen hebben we over van alles en nog wat gekletst, genoot ik van een massage die de behandeling afsloot en kreeg ik nog wat monsters mee om mijn huid beter te onderhouden. Wat een luxe!

Dankjewel lieve Kim van https://huidverzorgingbennekom.nl

Dankjewel Karin en team Beautybank voor het mogelijk maken van deze prachtige dag

Een hart onder de riem


Er zijn ongetwijfeld veel mensen die helaas in een vergelijkbare situatie zitten of met andere problemen moeten omgaan. Zet je schouders eronder en ga voor je doelen! Al is het soms een lange weg, je komt er wel. Zoals mij ook is gezegd vergeet niet om soms ook even aan jezelf te denken want je bent het waard! 

Het was echt geweldig! Ontzettend bedankt hiervoor!

Liefs, Yvette

Lees ook...

Popular Articles...