Wij wilden vooral weten hoe het nu met ‘onze’ professionals ging. Bij Droomhaar hebben Margot, Chantal en Iris gelukkig in de hernieuwde drukte weer de tijd gevonden samen de vragen even op zich in te laten werken, kort de film van afgelopen maanden even terug te spoelen en wederom het mooie te ontdekken.

Hoe gaat het nu?

Er is iets meer rust gekomen. Klanten kunnen weer iets eerder geholpen worden omdat de wachtlijst iets minder kort is. We hebben weer veel mensen blij mogen maken met onze creaties en hebben gemerkt dat de klanten open staan voor andere nieuwe kapsels.

Wat heb je het meest gemist?

De regelmaat van een dag beleving en het contact met klanten en natuurlijk het maken van mooie haren, stralende huiden en het geven van een persoonlijk advies.

Welke momenten waren hartverwarmend  tijdens de lockdown en weer open mogen sinds de lockdown?

Er zijn bijna  teveel momenten om op te noemen we hebben zoveel hartverwarmende reacties gehad. Heel veel lieve mails ter ondersteuning, heel veel  kaarten met lieve teksten tijdens de verplichte sluiting. Wij waren zelf toch bijna iedere dag in de salon aanwezig en soms kwam er wel iemand even aan de deur een praatje maken of even de duim omhoog voor het raam.

Er zijn bijna teveel momenten om op te noemen we hebben zoveel hartverwarmende reacties gehad. Soms kwam er wel iemand even aan de deur een praatje maken of even de duim omhoog voor het raam.

Ook hebben we contact gezocht met alle klanten die een afspraak hadden staan om deze persoonlijk te annuleren, dit werd heel erg gewaardeerd. Bovendien regelmatig contact met klanten die iets meer aandacht nodig hebben.

De eerste 3 weken hebben we alle klanten die bij ons zijn geweest een tulp gegeven als blijk van vertrouwen dat ze op ons gewacht hebben. Ook hebben we tijdens de eerste twee weken dat we weer open waren heel veel bloemen gekregen en waren de klanten heel begripvol omdat ze wat langer moesten wachten dat het haar weer gedaan kon worden. 

Waar kijk jij als professional het meeste naar uit de komende periode?

Alle webinars die we hebben gevolgd tijdens de verplichte sluiting met ons team in praktijk te brengen. Onze service en adviezen naar een nog hoger plan brengen. Zodat een bezoek aan DroomHaar een beleving gaat worden.

Waarom heb jij je indertijd aangemeld bij de BeautyBank

Wij zijn gezond en kunnen mensen blij, positief en hopelijk relaxter maken door ze een behandeling aan te bieden, omdat zeker niet iedereen dit zich kan veroorloven in Nederland.

Wij als kleine ondernemer hebben vooral nu ook tijdens de verplichte sluiting gemerkt hoe belangrijk je financiële status is in deze maatschappij.

Wij als kleine ondernemer hebben vooral nu ook tijdens de verplichte sluiting gemerkt hoe belangrijk je financiële status is in deze maatschappij.  En als je uiterlijk er goed uitziet, je hoeft niet knap te zijn want dat is ook een relatief begrip,  kan je dat heel veel meer eigenwaarde en een positieve uitstraling geven zodat je jezelf ook positiever voelt.
Tot snel bij Droomhaar, liefs Margot, Chantal en Iris

Lees ook...

Popular Articles...