Ik ben al 30 jaar lang een hele trotse onderneemster van mijn mooie  Kapsalon Look Hair waar ik werkelijk een pracht team om me heen heb staan. Zelf sta ik wat minder achter de stoel waardoor meer ruimte is ontstaan voor het opdoen van inspiratie en mij te verdiepen in nieuwe dingen, cursussen, wedstrijden. Ik vind het leuk om samen met mijn team naar een steeds hoger level te komen.

Stewardess of kapster, het eerste vond mijn vader te spannend

Ik wilde altijd stewardess of kapster worden. Aangezien mijn vader het te spannend vond dat ik als jong meisje naar Amsterdam zou gaan heb ik toen gekozen voor het mooie kappersvak. Als jong meisje was ik altijd al met mijn uiterlijk en haar bezig. Hoe mooi dat je als kapster, echt een erg leuk beroep, mensen mooi mag maken. Dat was mijn passie en daar ben ik nog steeds trots op.

Ondanks of dankzij de moeilijke periodes veel geleerd

Op de vraag hoe heb jij het laatste jaar hebt doorgemaakt en wat je op jouw pad bent tegengekomen en hoe ben je daarmee bent omgegaan voor jezelf en je team kwam heel nuchter de tegenvraag:Je bedoelt de Corona tijd?”

Eigenlijk heb ik, ondanks of misschien wel dankzij, deze moeilijke periode, heel veel geleerd. En het heeft me ook veel mooie momenten gebracht.

De eerste twee weken van de eerste lockdown vond ik pittig toen ik thuis kwam te zitten. Veel gebeld met collega kappers en veel gesprekken met mijn team gehad. Ook daar zijn weer mooie dingen en ideeën uitgekomen.

Na twee weken heb ik de knop omgezet en ben maar gaan genieten van de tijd die ik vrij was met m’n gezin en andere lieve mensen om me heen.

Ik had in de afgelopen jaren wel geleerd;

Dingen die je niet in de hand hebt en niet kunt veranderen
kun je je wel druk om maken maar dat verandert de situatie niet.

We hebben natuurlijk niet stil gezeten. Mijn meiden hebben leuke filmpjes gemaakt voor Facebook en instagram en hebben verf pakketjes en producten thuisbezorgd bij onze klanten.

Waar kijk je als professional het meest naar uit de komende periode?

Dat alles weer normaal mag worden en dat we Corona achter ons mogen laten. En dat we als team weer samen in onze mooie salon op een normale manier mogen gaan werken, dat er weer rust komt en dat we weer mooie cursussen mogen gaan volgen. 

Daarom doe wij mee met de BeautyBank

Karin heeft mij al een aantal jaren geleden via Linkedin benaderd. We hebben toen gebeld, ik herinner me nog dat we lang hebben gesproken samen over de Beauty Bank. Het leek me toen al super leuk maar ik was in die tijd te druk met andere dingen. Ik ben Karin altijd blijven volgen en af en toe appten we elkaar we hadden nog steeds goed contact. Ik vond dat Karin het zo goed deed met de Beauty Bank, met zoveel warmte en passie.

In augustus 2020 kwamen we weer in gesprek met elkaar. Het voelde direct weer goed en ik dacht, dit ga ik doen samen met mijn team. Mensen mooi maken, blij maken, mensen die het even wat moeilijker hebben weer laten stralen zodat ze weer zelfvertrouwen krijgen.

Het is fijn om met zulke lieve mensen als jullie te mogen samen werken .

SAMEN MAKEN WE DE WERELD EEN BEETJE MOOIER??

Met vriendelijke groeten,

Marian Hemmers
Kapsalon Look Hair, Lemelerveld 

Lees ook...

Popular Articles...