Ervaringen vooruitkijkspiegel

Marion versterkt haar kracht bij Hairforce 1 Delft

Recent melde Marion zich aan via onze website. Toen ik haar sprak was er geen twijfel dat deze dame in aanmerking kwam voor een kappersbehandeling. Maar in ons gesprek bleek dat zij eigenlijk zichzelf alweer wegcijferde en haar behandeling aan een ander wilde geven. Een mooi mens die zelf mooi verdient en Sandra van Hairforce 1 Delft was het daar direct mee eens. (Karin).

Marion aan het woord

Na een aantal zware, onrustige en verdrietige jaren, waarin ik rechtop ben blijven staan en altijd optimistisch ben gebleven, is eindelijk een nieuwe periode aangebroken. Er is een deur gesloten en een volgende geopend! Ik mag over mezelf zeggen dat ik de ambitie en doelstellingen van een aantal jaren weer heb opgepakt en me weer voor 200% in het leven heb gestort. Eén doel heb ik al bereikt namelijk het herstellen van het contact met familie! Het kost veel energie, daadkracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen om op de ingeslagen weg koers te houden. Maar aan motivatie en wilskracht ontbreekt het me gelukkig niet.

Er schijnt licht aan het eind van de tunnel!

In december vorig jaar las ik een artikel over de Beautybank. De doelstelling sprak me aan en ik vulde het reply formulier in. Enige tijd later werd ik gebeld door Karin (van de Beautybank) die mij tot mijn blijdschap vertelde dat ik aan de beurt was voor een gratis behandeling. We spraken lang… Over mij en wat er de afgelopen jaren is voorgevallen, hoe ik nu in het leven sta en mijn verwachtingen daarbij. Maar ook over de Beautybank, wat Karin hoopt te bereiken met haar initiatief, haar doelgroepen en haar sociale bewogenheid. Een mooi mens!

Uiteindelijk spraken we af dat ik naar kapsalon Hairforce 1 Delft zou gaan. Een afspraak was snel gemaakt en op de bewuste woensdagmiddag toog ik naar Delft. Eigenaresse Sandra ontving me hartelijk en ging vlot aan de slag met folies voor de kleur. Daarna een wassing en verkwikkende massage, waarna ze mijn haar van een coupe voorzag. De fohn er op en ik voelde me als herboren! De leus “als je haar maar goed zit” was op dat moment zo op mij van toepassing! Van Sandra kreeg ik een tasje met wat monsters mee, dus ik liep helemaal tevreden de deur uit.

Sandra van Hairforce 1 Delft

Vorige week kwam Marion in mijn salon die ik via het mooie initiatief van de BeautyBank kon verblijden met een kappersbehandeling. Het was een hele leuke ontmoeting, een echte verwen middag!

Mijn daarom

Toen ik las over de BeautyBank hoefde ik niet na te denken om hieraan mee te doen. Hoe fijn is het om via mijn beroep en passie als haarstylist een bijdrage te leveren om mensen een klein beetje op weg te helpen in moeilijke tijden. Gewoon even tijd voor jezelf nemen en je heerlijk laten verwennen. Als haarstylist ben je creatief bezig en krijg ik energie en voldoening van mensen die daar blij van worden en wat is nu mooier dan mensen blij maken met een mooie coupe. Op deze manier snijd het mes aan twee kanten ;-]

Lees ook...

Popular Articles...