De druk die het dagelijks leven op ons kan leggen neemt toe. Een steeds grotere groep mensen komt zichzelf keihard tegen en ervaart dat de druk vanuit de veeleisende maatschappij te groot wordt. Als we onszelf niet meer voldoende in bescherming kunnen nemen walst de wereld over ons heen en kunnen we in de hoeveelheid prikkels en spanningen vastlopen. Een burn-out kan vertrekkende gevolgen hebben en betekent vaak een harde reset. Een behandeling van een beauty professional kan dan een zeer welkome ontspanning en positieve impuls geven.

Martha kijkt weer vooruit

Mijn situatie gaat niet over rozen! Als ondernemer ben ik met een extreme burn-out in de bijstand beland, heb ik vrijwillige bewindvoering aangevraagd en periodes gehad dat ik 20 uren per dag op bed lag, puur door uitputting. Ik zag weinig mijn kinderen omdat ze in Friesland wonen bij hun vader (wel goed gescheiden en op goede voet met ex man) en net een moeilijke relatie achter de rug. Maar het tij is aan het keren. Zelf-liefde, geduld en begrip van omgeving zijn het beste medicijn. Het gaat zelfs zo goed dat ik vanaf 1 januari dit jaar begonnen ben met een pilot genaamd “Ondernemend uit de bijstand”. Dat gaf mij net weer het positieve setje in de goede richting. Tot mijn verrassing werd ik ook nog uitgeloot voor het kerstpakket van Kim Feenstra, mijn kerstdagen konden niet meer stuk! Wat een verwennerij! In het 3!!! dozen tellende kerstpakket waar echt super mooie spullen in zaten voor mijn kinderen en mij, zat ook een hele lieve brief van de BeautyBank die mij uitnodigde om contact op te nemen. Het voelde zo goed dat ik ze gelijk de zelfde dag nog gemaild heb. Want wat is er nou fijner dan het nieuwe positieve en ondernemend jaar te beginnen met een vorm van zelf liefde die je aangeboden wordt door sympathieke ondernemers.

De reis bleek een feestje

Karin van de BeautyBank nam gelijk contact op en het telefoontje was zo gezellig dat we echt moesten zeggen dat we moesten stoppen, anders zouden we zo 2 uur verder zijn haha. Ze wist mij te koppelen aan de kapsalon Hairforce1 te Delft van onderneemster Sandra. Na een belletje met Sandra over de mogelijkheden en mijn wensen een afspraak gemaakt. Ik verheugde mij er enorm op, het was tenslotte al bijna een jaar geleden dat ik naar de kapper was geweest en ik vind het zo lekker dat gefrunnik aan mijn haar. Omdat ik zelf in Den Haag woon moest ik even op avontuur met het OV naar Delft. Ik ben wat eerder vertrokken, omdat je nooit weet of de OV goden je goed gezind zijn. De reis bleek een feestje op zich te zijn, ik hou van reizen. En zo fijn om weer te merken dat je het lichamelijk aan kunt. Met 2 bussen op plaats van bestemming gekomen en nog een verfrissend stukje lopen, heerlijk! Ik kwam aan op een kleine knusse soort van dorpachtige kruising en daar zat de zaak van Sandra.

Samen met Sandra kijken naar de mogelijkheden

Ik was een half uur te vroeg, maar dat was geen probleem. Ik werd vriendelijk begroet door Sandra en haar lieve speelse hondje. Als echte dierenliefhebber schepte dit gelijk een band. Ik mocht gelijk gaan zitten en samen met Sandra keken we naar de mogelijkheden. Aangezien ze al heel wat jaren kapperservaring heeft vertrouwde ik haar volledig met haar advies. Zo gezegd zo gedaan. Nadat ze mij tekst en uitleg had gegeven over de balayage techniek en hoe je het uitspreekt ging ze aan de slag. En lekker was het kan ik je vertellen. De combinatie van verwend worden, dat het je gegund wordt en dat het het beste uit je zelf naar boven wordt gehaald doet een mens echt goed!

Aangezien ik gezegend ben met dik haar waren we wel even zoet, van die tijd hebben we gebruik gemaakt om onze levensverhalen te delen. Ook dat is altijd therapeutisch en inspirerend. Ik hou van mensen en Sandra ook, dat merkte je aan alles. Het eindresultaat was een gezonde, natuurlijke en warme nieuwe look! Echt enorm blij mee. Hiermee kan ik mooi op de zakelijke foto’s die gemaakt gaan worden voor mijn nieuwe onderneming. Ik heb Sandra heel erg bedankt met een knuffel en gezegd dat ik het nobel vind dat ze meewerkt aan de BeautyBank. Toen vol energie weer met het OV naar huis gegaan, trots met mijn wapperende haartjes.

Lieve Karin van de BeautyBank en Sandra van Hairforce, heeel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.
“You made my (good hair) day!” Lots of love, Martha”

 

Sandra, een goed begin van 2018

Deze week mocht ik Martha bij mij in de salon ontvangen via de BeautyBank om haar een verwen middag te geven.Het was fijn om samen met haar een mooi resultaat te creëren voor een nieuwe start.En voor mij een goed begin van 2018 om Martha hiermee een klein beetje op weg te helpen.Haarstylist zijn is geen beroep het is een passie! Ik ben heel blij dat ik mijn bijdrage weer heb kunnen leveren en wens Martha veel geluk en succes toe met al haar mooie plannen.

Sandra | Hairforce 1 | Delft

Lees ook...

Popular Articles...