Eerder kondigde we het al aan via Facebook, het verhaal over Renate en Sanne van Eco Coiffures die samen Maruschka een prachtige middag vol persoonlijke aandacht hebben gegeven waaruit zij weer extra kracht kan putten. Het beloofde verhaal:

Vandaag was het dan zover! Maruschka komt voor een heerlijke verwen middag en uiteraard een mooie nieuwe coupe! Iets wat voor velen van ons zo gewoon is, maar voor Maruschka een luxe die zij zich niet kan permitteren. Juist daarom vinden wij het zo’n ontzettend mooi gebaar om beautypartner te mogen zijn en mensen te kunnen steunen en zo net dat verschil te kunnen maken.
‘Gewoon ons hart te laten spreken en doen waar we goed in zijn! Hoe mooi is dat?
En zo ontzettend dankbaar!

Maruschka is een krachtige vrouw die binnenkomt in gezelschap van haar neef, een vrolijke man. Blijkbaar ook iemand die graag wat voor een ander doet, want vervoer had Maruschka niet vanuit Haarlem, dus bood hij zichzelf aan. Hoe lief! Eerst hebben we Maruschka een uitgebreide, ontspannende massage gegeven, gevolgd door een wasbehandeling. Even  alle spanning weg, want spannend vond Maruschka het zeker!

Sanne heeft het haar van Maruschka wat donkerder gekleurd met highlights en daarna geknipt in een gemakkelijk te onderhouden coupe. Uiteraard hoorde daar ook een visagie behandeling bij waardoor de ogen van Maruschka nog meer sprankelen.

Sanne: Het was werkelijk een feestje om Maruschka een verwenmoment te mogen geven. Zo dankbaar en ontzettend gezellige mensen. Maruschka vertelde mij dat ze 6 jaar geleden voor het laatst een bezoek aan de kapper heeft gedaan. Ze was daarbij vaak teleurgesteld omdat het dan uiteindelijk nog niet zichtbaar was dat ze geweest was. Nou daar weten wij wel raad mee…

Ontzettend blij en met een grote glimlach verliet Maruschka onze salon. Ze zou gelijk haar profiel foto gaan aanpassen! Nou hoe leuk is dat?
Wij hopen dat Maruschka snel een prachtbaan vind en een nieuwe start kan maken. Want een blik in de vooruitkijk spiegel is slechts een gebaar waar wij heel graag aan meewerken.

Als dank kregen wij van haar neef ook nog een prachtige bos bloemen. Deze staat uiteraard te stralen op onze tafel in de salon. Zo kunnen ook wij terugkijken op een heerlijke, geslaagde middag waarbij we iemand heel blij hebben mogen maken! Liefs Renate en Sanne

Het belangrijkste is dat je blijft geloven in jezelf

Maruschka is zoals eerder al gezegd door Renate en Sanne een sterke vrouw. Maar ook sterke vrouwen die op de proef gesteld worden kunnen dat duwtje in de rug gebruiken. Met haar verhaal raakt Maruschka de kern waar het bij de Beautybank over gaat. 
Maruschka: “Ik ben heel erg blij met m’n nieuwe coupe. Door mijn scheiding en het verliezen van m’n baan heb ik het niet makkelijk gehad. Dan is het moeilijk om jezelf als volwaardig te blijven zien. Gelukkig heeft mijn neef Vincent mij op de BeautyBank gewezen en samen hebben we de aanmelding ingevuld. Door deze kans die ik via de BeautyBank van Eco Coiffures gekregen heb weet ik zeker dat het uiteindelijk allemaal weer goed kan komen. Het belangrijkste is dat je blijft geloven in jezelf. En met dit kapsel gaat dat zeker lukken! Dank jullie wel. Liefs Maruschka.”

Lees ook...

Popular Articles...