Een moment voor jezelf is voor velen niet zo vanzelfsprekend. Dat geld ook zeker wanneer je als ouder je kind verliest. Hoe vindt je dan toch weer de kracht om de lichtpuntjes in je leven te blijven zien.

Zo fijn is het dan wanneer je een me-time moment mag nemen en de mogelijkheid naar je toe komt om te kunnen ontspannen, bijkomen en zo weer met jouw doel verder te kunnen gaan. Bij de BeautyBank ondersteunen we door net dat ene duwtje in de rug te geven om jouw Vooruitkijkspiegel te kunnen blijven zien.

Het is altijd zo mooi om mensen weer zien te stralen, lees Liedeke’s verhaal,

Zelf had ik nog nooit van de Beautybank gehoord maar een vriendin van mij wel omdat zij eerder een behandeling heeft mogen ontvangen, mede door haar aanmoediging heb ik de stap toch genomen. Zo gezegd, zo gedaan, nou ja, schoorvoetend wel, want ik ga nooit, maar echt nooit naar een schoonheidsspecialiste, dat is tijd aan mezelf besteden en mezelf iets geven, dat kan ik niet zo goed.

Aarzelend de stap gezet

En mezelf iets gunnen… Is iets waar ik nu maar eens de tijd voor ga nemen, wat het leven een stukje leuker maakt. Tussen alle drukke werkzaamheden door, het opbouwen en draaiende krijgen van mijn jonge bedrijf: kaarsenatelier SML (SuperMirthe’s Lichtpuntjes) opgedragen aan mijn dochtertje, daarmee wil ik mijn eenoudergezin op de rit te kunnen houden. 

Omringd door warmte

De ontvangst bij Laurien was vriendelijk en de gezichtsbehandeling even zo hartelijk en warm. Het was echt even een cadeautje om dit te mogen ontvangen. 

Ik raad het iedereen aan, die ook even tijd voor zichzelf kan gebruiken, zonder daar de middelen voor te hebben.

Dank jullie wel Karin en Laurien, dat jullie dit mogelijk konden maken!

Warme groet,

Liedeke

Onze beautyprofessional, Laurien vertelt:

“Liedeke heeft zichtbaar genoten van haar gezichtsbehandeling! Haar wenkbrauwen zijn netjes bijgewerkt en zijn ook de overmatig haartjes weggehaald.”

Lees ook...

Popular Articles...