Als BeautyBank worden we regelmatig aangenaam verrast als zich professionals aanmelden. Meestal zijn dat beauty-professionals. Toen we de aanmelding van Yvonne Verhulsdonk kregen, precies in een periode dat alle beauty-professionals de deuren gesloten moesten houden, hebben we een sprongetje van blijdschap gemaakt. Want wat Yvonne doet sloot naadloos aan bij een droom-wens van een cliënte. Zo konden we toch een prachtige verbinding maken in een moeilijke periode voor de beauty-branche.

Jennifer deelde haar wens

Na een onzeker jaar, vol met zorgen rondom de gezondheid van mijn vriend. Maar tegelijkertijd ook het mooiste jaar, vanwege de zwangerschap van onze tweeling, werden er tijdens kerst twee pakketten bezorgd van Kim Feenstra voor onze tweeling! Wat een geweldige verrassing. Het pakket zat vol met luiers, hapjes, verzorgingsproducten.. én een bon van BeautyBank!

Nieuwsgierigheid bracht mij verder

Uit nieuwsgierigheid heb ik een kijkje genomen op de site van BeautyBank. Waarin tijdens het aanmelden gevraagd werd wat mijn doel, droom of wens was. Vanaf de geboorte van onze tweeling heb ik een wens: een fotoshoot! Zelf fotografeer ik graag dus aan beelden van onze jongens geen tekort, maar een shoot samen..

Voor ik het weet staat mijn mobiel vol met foto’s van de jongens. Vaak met z’n tweeën of samen met papa. Zelden met mama.

Het moment gevangen want de tijd vliegt voorbij. Jona en Levi ontwikkelen zich razendsnel. Elk lachje, hapje leg ik vast met mijn telefoon.  Voor ik het weet staat mijn mobiel vol met foto’s van de jongens. Vaak met z’n tweeën of samen met papa. Zelden met mama. En dan komt opeens het besef dat het wel heel waardevol is voor later als mama ook in het plakboek staat. 

Zonder enige verwachting heb ik mijzelf aangemeld bij BeautyBank. En tot mijn grote verbazing kreeg ik een bericht. Karin wilde mij graag in contact brengen met fotograaf Yvonne. Yvonne shoot op locatie en wat is er leuker dan een shoot op Jona en Levi’s eigen babykamer.

Yvonne had er een hele rit opzitten vanuit de andere kant van het land. Na een kop koffie zijn wij meteen begonnen met de shoot.  Wel onwennig hoor, ik ben niet gewend om voor de camera te staan. De jongens daarentegen wel, ze waren in een vrolijke bui en hebben het supergoed gedaan! De camera inkijken was voor de jongens nog wel een ding, toch wel spannend..

Mede dankzij de tips van Yvonne is het helemaal goedgekomen. 

Het resultaat hebben wij heel snel ontvangen, wederom een geweldige verrassing.

De foto’s krijgen een ere plekje in het plakboek. 

Lieve Karin en Yvonne, wij willen jullie nogmaals bedanken. Wij vinden het geweldig dat jullie je inzetten voor de BeautyBank en hiermee onze wens in vervulling hebben laten gaan. 

Yvonne Verhulsdonk, Coachende fotograaf of fotograferende coach

Soms doe ik even iets anders❤️

Zoals vorige maand de fotoshoot van Jennifer met haar tweeling Levi en Jona van 7 maanden. 

Wat een schatjes🥰. Geduldig lieten ze zich op de foto zetten. 

Jennifer was superblij met de leuke foto’s van haar met haar mooie jongetjes. 

Jennifer had haar wens voor een fotoshoot ingestuurd aan @beautybank_nl. Naast mijn gewone fotoshoots zet ik me belangeloos in voor deze mooie organisatie. 

Ken jij @beautybank_nl al?

Lees ook...

Popular Articles...