Soms, als we als BeautyBank team overlopen, als het niet lukt om cliënten te bereiken of te verbinden omdat we net, op die ene plek waar een cliënt woont, in de buurt nog geen aangesloten professional hebben, en ons privé en werkende leven voller is dan past, dan roept een klein stemmetje, waar doe je het voor? En dan is het zo fijn om een verhaal te ontvangen van een cliënte die ons weer helemaal de motivatie geeft om vol door te gaan. Dank je wel Wendy voor jouw verhaal.

Moegestreden en nog zoveel te regelen

Nadat ik eindelijk de stap had gezet om bij mijn ex weg te gaan na 12 jaren, stond ik met mijn twee kleine kinderen op straat. We woonde overal en nergens in en alles was beter dan in de oorspronkelijke situatie blijven. Na lang strijden met een advocaat, kregen we na 1,5 jaar dan eindelijk woonruimte. Leeggestreden maar nog zoveel om te regelen, begon het klussen. Tijd om bij te komen van al die heftige jaren, is er tot op de dag van vandaag nog niet geweest. Juridische strijd, zorgen voor de kinderen, zorgen over de kinderen, zorgen over de toekomst, financiële zorgen, paniek aanvallen. Noem maar op.

Mensen uit je omgeving zeggen vaak: “Ga eens iets voor jezelf doen, ga een dagje naar de sauna of lekker naar de kapper of zo”, Dit is natuurlijk heel lief maar zij staan er niet bij stil, dat je daar in deze situatie geen geld aan uit kunt geven. Als er al geld is dan gaat dat vanzelfsprekend naar de kinderen of boodschappen. Ik besloot mij daarom aan te melden bij de BeautyBank. Ik vond het ook eigenlijk wel tijd om even een momentje voor mezelf te hebben.

Ik heb een behoorlijke tijd op de wachtlijst gestaan

Ik heb een behoorlijke tijd op de wachtlijst gestaan en dit geeft aan, hoeveel vraag er naar is. Het was dan ook een ware verrassing toen ik bericht van ze kreeg. Ik mocht een beautybehandeling uitkiezen! Wat was ik hier blij mee!

Ik heb een heerlijke behandeling gehad en voelde me echt even tot rust komen. Heerlijk! Het motiveert ook om daarna wat meer focus te leggen op je zelfzorg. Dit neemt vaak toch af, als je langdurig niet lekker in je fel zit en zoveel stres ervaart.

S’avonds heb ik mijn badkamer kastje opgeruimd

S’avonds heb ik mijn badkamer kastje opgeruimd, mijn wekker een kwartiertje eerder gezet en ik ben zeker voornemend dit te blijven doen. Je voelt je uiteindelijk ook fijner, als je voor jezelf zorgt.

Kortom, het heeft een heel positief effect op mij gehad!

Het allermooiste van de BeautyBank vind ik toch wel, dat het bestaat uit allemaal lieve vrijwilligers!

Ongekend lief dat iedereen die toch al zo druk is in deze maatschappij, gratis en voor niets zich inspant om een ander op weg te helpen!

Bedankt!

En natuurlijk mijn diepe dank aan Karin van Puuur Sen

Lees ook...

Popular Articles...