Wie Wat Haar maakte een prachtig (video)verslag van Hulya en haar moeder Arzu die bij Emrah Party in Zaandam een behandeling kregen nadat Hulya haar moeder had opgegeven bij de BeautyBank. Bekijk het verslag op wie wat Haar

Het verslag van Wie, Wat Haar:

“Het is altijd mooi om mensen te zien stralen als ze de kapsalon verlaten. Dit was dan ook zeker het geval na de verwenmiddag die deze moeder en dochter. Op een regenachtige maandag ging ik naar Zaandam om daar getuige te zijn van een knip & style behandeling van zowel moeder Arzu als dochter Hulya.

HET VERHAAL VAN HULYA
Hulya vertelt dat ze haar moeder heeft opgegeven bij de BeautyBank omdat er helaas nooit geld overschiet om haar moeder eens te laten verwennen. Hulya heeft veel gezondheidsklachten en heeft daardoor een uitkering. Haar moeder doet alles voor haar en ze woont zelfs bij haar moeder. Hulya vertelt gepassioneerd hoe ze zich voelt.

Nadat Hulya bericht kreeg van de BeautyBank dat zij was geselecteerd, werd ze dubbel blij toen ze te horen kreeg dat niet alleen haar moeder, maar ook zijzelf verwend zou worden bij kapsalon Emrah Party in Zaandam!

Moeder Arzu is aanvankelijk wat stilletjes en glimlacht bescheiden. Maar naarmate de behandeling vordert, zie je haar steeds meer stralen. Hulya heeft lang steil haar en dat wil ze beslist lang houden. Ze heeft een keer meegemaakt dat een kapper er teveel vanaf knipte en dat wil ze absoluut nooit meer. Kapper Emrah blijft geduldig en knipt eerst een heel klein stukje van het haar af. Hij laat Hulya het verschil voelen en als Emrah haar vertelt dat hij er eigenlijk nog iets vanaf zou willen knippen, vertrouwt ze hem helemaal!

Beide dames worden geknipt en krijgen een uitgebreide wasmassage met treatment. Daarna wordt het haar gedroogd en steil gemaakt met de Steampod van L’Oréal. Na afloop stelt Davines nog een royale goodiebag beschikbaar, zodat ook thuis het haar goed behandeld kan worden. Arzu en Hulya stralen en gaan blij naar huis.

Kapsalon Emrah was deze maandag speciaal open.

Ik vind het fijn om andere mensen blij te maken. Een kappersbezoek maakt je niet alleen mooier, maar geeft ook ontspanning en dat hadden deze dames echt nodig. Ik heb meegedaan omdat we sociaal iets wilden bijdragen. We weten hoeveel impact een bezoek aan de kapsalon kan hebben en hiermee geef je mensen echt een duwtje in de rug.
Emrah

Bekijk de foto’s op de site van Wie, Wat haar

OVER DE BEAUTYBANK

Als het leven tegenzit omdat je door omstandigheden weinig geld hebt, durf je soms minder. Erger nog: je voelt je soms minder. Toch is een beetje zelfvertrouwen en aandacht het enige wat nodig is voor de eerste stap naar verandering. Solliciteren op die nieuwe baan, eindelijk beginnen met sporten, durven daten óf iets anders. Met behulp van een professional team uit de beautybranche en donateurs helpt de BeautyBank mensen met weinig geld aan meer zelfvertrouwen: door een bezoek aan kapper, styliste, visagiste en/of schoonheidsspecialiste.

Lees ook...

Popular Articles...