vooruitkijkspiegel

Moment voor mezelf met een doel

Tijdens de vele mooie open gesprekken die we met cliënten voeren vragen we altijd naar een doel en droom want hoe zijn ze nou in de situatie gekomen waar ze in beland zijn en durven ze nog wel te dromen, maar wat nou als je ultieme droom in duigen valt hoe sta je dan weer op..

Stoere lieve Suzie vertelt

Ik weet niet goed waar ik moet beginnen dus begin maar waar ik denk dat het goed is. Ik ben Suzie, een alleenstaande mama van twee kinderen , een dochter van 16 en een van zoon 13. Sinds negen jaar ben ik gescheiden, heb erg veel meegemaakt en in een een bijstandsuitkering terechtgekomen. Ik wilde het anders gaan doen en had een doel om vrachtwagen chauffeur te worden zodat ik op eigen benen kon gaan staan, zo’n twee jaar geleden is mij dat gelukt en heb ik met bloed zweet en tranen mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald en kon ik gaan werken als oproep kracht, eindelijk yes! het komt goed zei ik tegen mezelf, eindelijk eigen geld verdienen en eens wat leuke dingen te gaan doen naast de zorg voor mijn kinderen. Helaas mocht ik maar kort genieten want ik kwam abrupt thuis te zitten met een beknelling van mijn zenuw, nu weet ik inmiddels als je hoofd nog niet opgeruimd is dat het gevolgen heeft voor je gezondheid, om weer verder te kunnen met mijn leven ben ik inmiddels gestart met trauma verwerking. Hopelijk kan ik dan mijn leven en doel verder oppakken.

Even dat momentje

Via social media zag ik de BeautyBank voorbij komen en dacht ik meld me aan om eens lekker vertroeteld te worden zodat ik een keer iets voor mezelf zou hebben want alles wat ik heb gaat naar mijn kinderen die op nummer een staan 

Pas geleden kreeg ik een bericht dat Karin een beauty-professional had gevonden die mij graag lekker wilde vertroetelen en wat heb ik daar van genoten, ik ben heel lang geleden in een kapperszaak geweest en nu kon dat vlak voor mijn zoon zijn verjaardag. Deborah heeft mijn haar geverfd, geknipt en gestyled, Deborah was super lief en vakkundig en dit alles heeft mij zo goed gedaan, daarom Karin en Deborah hartelijk dank voor alles .
Groetjes Suzie

Deborah vertelt ,

Onlangs was het weer zover, Suzie kwam bij mij in de salon voor haar make-over, ze vertelde dat ze geduld heeft moeten hebben vanwege corona maar toen ze dan eindelijk het telefoontje van de BeautyBank kreeg was ze super blij, ze vertelde ook dat ze al eerder een mooi cadeau pakket met make-up had gekregen vanuit een samenwerking Kruidvat & BeautyBank, nu keek ze dan ook echt uit naar haar “in de watten leggen momentje” ik heb mijn advies gegeven qua lengtes en kleur waarvan ik dacht dat het mooiste zou worden en ook nog onderhoudsvriendelijk, zo fijn om te zien hoe iemand ontspant geniet en opknapt,Ik heb mijn dag weer met een erg voldaan gevoel af kunnen sluiten.

Deborah van Karakter kapper Helmond

Lees ook...

Popular Articles...