Heel veel verhalen van cliënten beginnen met een aanslag op de eigenwaarde en het zelfvertrouwen in de vroege jeugd. Zo ook het verhaal van Jolanda. En het is dan ook zo mooi om steeds weer opnieuw te zien dat de beauty-professionals zoveel meer geven dan een fijn uiterlijk. Ze investeren in uiterlijk en halen het prachtige van mensen naar boven.

Jolanda deelt haar levensverhaal

Ik sta helaas al jaren in de overlevingsstand…. Als kind veel gepest op de lagere school, waar ik helaas tot de dag van nu last van heb (en therapie voor heb). Gelukkig waren de jaren daarna tot mijn 20e redelijk verlopen.

Ik kreeg toen een (dacht ik) geweldige relatie, maar helaas begon hij na drie jaar mij lichamelijk en geestelijk te mishandelen…. Ik bleef enorm verliefd op hem, en raakte zwanger. Helaas werd hij na de geboorte van onze zoon steeds agressiever, en zelfs jaloers op de baby …… Op mijn 28e, de kleine was toen ruim drie werden we geschept op de fiets  door een afslaande vrachtwagen …. Ik raakte mijn linker onderbeen kwijt en liep spierdystrofie op in beide benen. Ik slik tot op de dag van vandaag zware opiaten voor de heftige neuropathische pijnen en de fantoompijn.

Mijn zoontje leek alleen schaaf/blauwe plekken te hebben en een enorme bult op zijn hoofd door de val. Helaas kreeg hij binnen een half jaar gedragsproblemen en zwaar epilepsie. Zware aanvallen en een hele hoop ellende, ook met het instellen van de medicatie. Na jaren van ellende groeide hij op 13 jarige leeftijd godzijdank over de epilepsie heen.??

De gedragsproblemen bleven helaas en hij werd positief gediagnostiseerd op NLD en ODD. Tot de dag van vandaag vele problemen met hem, ik doe wat ik kan maar tis vaak niet genoeg….. Hij woont zelfstandig begeleid en die afstand doet ons goed!

Binnen een paar maanden na het ongeval werd alles in mijn relatie me teveel, en heb ik zelf de relatie verbroken. Door de stalking van mijn ex partner gaf dit weinig rust, dus maar weer verhuist naar een andere stad… Meteen geregeld dat ik hier geheim ingeschreven sta! Vandaar dus ook de foto van de achterzijde van mijn mooie haar ?
Sinds 2016 woon ik hier en ben ik hard bezig om geestelijk en lichamelijk wat beter te worden!

Vooruit is vaker opstaan dan vallen

Het lukt met vallen en opstaan, gelukkig heb ik nu goede artsen en fijne hulpverleners om me heen die me enorm helpen en steunen! Dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om het overleven om te zetten in leven….

Ben heel hard aan het werk met emdr en schematherapie , tot nu toe gaat het best goed! Ook de artsen die ik nu heb denken enorm mee??

Via Facebook kwam ik in contact met BeautyBank, weinig hoop maar toch ingeschreven! Wat een verbazing toen Karin mij belde!!!
Na even gekletst te hebben en de voorwaardenmail beantwoord te hebben bracht zij mij in verbinding met een beautyprofessional, zij boden mij een kappersbehandeling met dag make-up aan….?
Wauw dat was een verrassing. Ik was al jaren niet in een salon geweest.

Mooi cadeau

De afspraak heb ik 1x verzet omdat het me leuk leek om de dag voor mijn verjaardag de behandeling te laten doen, daardoor zat mijn haar op mijn verjaardag echt super leuk??
Donderdag 27 februari was het zover, op naar Droomhaar en Beauty. Ik was best zenuwachtig, maar dat was al snel weg na de lieve ontvangst bij Margot en Chantal! Een praatje met kopje koffie doet wonderen?

Eerst werd er kleuradvies gegeven, koele kleuren blijken het beste bij mij te staan! Ik kreeg ook een kaartje met kleuradvies mee naar huis , handig om te weten welke kleuren qua kleding mij het beste staan! Daarna werd mijn haar gewassen en geknipt, heerlijk dat gefriemel aan mijn hoofd.?

Toen werd mijn haar geverfd en kreeg ik tevens highlights! Daarna werd het geföhnd ….Wauw wat mooi, veel beter dan de eentonige kleur die ik had! En het valt nu een stuk beter?? 

Tussendoor kwam Karin nog even langs, leuk om ook haar even te ontmoeten! Ik kreeg zelfs nog een cadeautje omdat ik de volgende dag jarig was…. Wat een verwennerij allemaal, wat fijn dat er ook lieve mensen bestaan, ben dat niet gewend dus het was best overweldigend ….

Het geeft me wat meer zelfvertrouwen nu ik weer mooi geknipt en gekleurd haar heb en een heel klein stukje vertrouwen terug in de medemens…. wat zo’n middag al niet kan doen??

Lieve Karin,Margot en Chantal dankjewel voor deze geweldige middag, ik kan er weer even tegenaan ,en ga met frisse moed door om weer te gaan leven ipv overleven ?? Liefs Jolanda

Droomhaar en Beauty geeft vertrouwen terug

Onze salon DroomHaar en Beauty heeft als doelstelling om jou als persoon te laten stralen. Daarom hebben wij ons ook aangesloten bij de BeautyBank.
Indien we dan ook nog cliënten mogen ontvangen die er met moeite – of de middelen er niet voor hebben om zichzelf dit te gunnen zijn wij dubbel dankbaar.

We hebben Jolanda met een kleuradvies mogen laten zien,  dat ze koele tinten kan dragen, zodat haar huid en vooral haar ogen gaan stralen. We hebben de haarkleur aangepast in een koele tint en d.m.v. highlights meer speling gegeven in het haar. 

Haar haar is gestyled in grove krullen die haar gezicht omlijsten als een waterval en de zachtheid naar boven halen. Tenslotte nog een make-up aangebracht in de koele tinten zodat vooral haar ogen gaan spreken.
Wat zijn wij als Droom Haar en Beauty blij dat we Jolanda hebben mogen ontvangen en haar meer hebben mogen  laten stralen. 
Bovendien hebben we een lach op haar gezicht  kunnen zien. We hopen dat ze deze lach altijd mag en kan toelaten, want dat is ze dubbel en dwars waard.

Voel je net als Jolanda welkom om je aan te melden bij de BeautyBank om  jezelf de mogelijkheid te bieden om eens door een professional verwend te worden en je zorgen even te vergeten.

Lees ook...

Popular Articles...